Microgaming

Microgaming është një nga pionierët online e kazinosë dhe softuerit të lojërave të fatit në të gjithë botën. Këtu do të gjeni një listë të online kazinove të rekomanduar dhe me reputacion të cilat mundësohen nga Microgaming.

Top Microgaming Online Kazino

 Microgaming është një emër që nuk ka nevojë për prezantim në industrinë e lojrave online kazinosë. Ky ofrues i klasit botëror është në pronësi private, dhe është i bazuar në Isle of Men.

Microgaming ofron zgjidhje të shkëlqyeshme për një audiencë mbarëbotërore të lojtarëve, me rezultate të lojrave të reja në lojë gjatë tërë kohës.

Në fakt, Microgaming jep katër lojëra çdo muaj - mesatarisht - dhe cilësia e përgjithshme e këtyre lojërave është e pashoqe. Për shkak të faktit se Microgaming ka adoptuar një qasje të bazuar në partneritet, dhomat e online pokerit dhe online kazinotë kanë adoptuar këtë platformë të lojrave.

Aktualisht, 120+ kazino dhe 40+ dhoma pokeri janë mundësuar nga softueri Microgaming. Një nga tiparet më mbresëlënëse të këtij rrjeti mund të gjendet në rrjetin e pokerit, ku dhomat e letrave të shumta janë rendi i ditës. Të gjitha kazinotë Microgaming janë pjesë e rrjetit të jackpotit progresivë, ku janë në dispozicion 25 lojëra progresive. Deri më tani, mbi 280 milionë dollarë janë paguar në fitimet e jackpoteve progresive.

Më shumë informacione

A dëshironi të dini më shumeë Vizitojeni linkun e mëposhtme për më shumë detaje dhe informacione: microgaming.co.uk.

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE