Kazinotë Online Mashtruese dhe në Listën e Zezë 2023

Shumica e kazinove online ofrojnë lojëra të ndershme, respektojnë pagesat dhe i trajtojnë mirë lojtarët, por ka kazino të paskrupullta në listën e zezë që lojtarët nuk mund t'u besojnë kohën dhe paratë e tyre. Ne ju këshillojmë të shmangni këto kazino me çdo kusht.

Përmbledhje

Industria e kazinove online vazhdon të rritet dhe siç ndodh shfaqen për herë e më shumë kazino online. Megjithatë, mund të jetë sfiduese të lundrosh dhe të zgjedhësh kazinonë e duhur online për ty. Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e kazinosë së duhur online, ka shumë kërkime për të bërë. 

Të luani vetëm në kazinotë e rekomanduara me vlerësime të larta, ju siguron që të mos ngecesh duke luajtur në një kazino online të listës së zezë. 

Kjo faqe ju tregon se çfarë është një kazino në listën e zezë, pse duhet të qëndroni larg saj dhe ku të gjeni një kazino të besueshme online në vend të kësaj. 

Vazhdoni të lexoni për më shumë informacion mbi kazinotë në listën e zezë për të mësuar se cilat faqe duhet të shmangni dhe cilat janë të sigurta. 

Raportoni një Kazino

Nëse ju është bërë padrejtësi nga një kazino online ose besoni se është një e tillë me praktika të paligjshme, na njoftoni. Fatkeqësisht, edhe pse bëjmë çmos për të hetuar në mënyrë të pavarur, nuk jemi gjithmonë në gjendje t’i mbulojmë të gjitha kazinotë. Megjithatë, ju mund të raportoni një kazino online këtu, të jepni informacion mbi përvojën tuaj ose shenjat treguese dhe ne do të bëjmë një hetim të plotë. 

Gjetja e një Kazinoje të Besueshme Online

Nëse nuk jeni të sigurt se cilat kazino konsiderohen të sigurta për të luajtur atëherë ne kemi mu atë që ju nevojitet. Vizitoni faqen tonë të kazinove të besueshme, e cila përmban kazinotë që janë të ligjshme dhe të sigurta për t'u luajtur me para të vërteta. Këto kazino online janë vënë në një proces rigoroz verifikimi për t'u siguruar që ato janë të sigurta dhe ofrojnë argëtim të ndershëm të lojërave. Ju mund të lexoni komentet tona për çdo kazino për më shumë informacion mbi atë që ofrojnë, përpara se të regjistroheni. 

Ekipit tonë të ekspertëve i është caktuar detyra për vlerësimin dhe rishikimin e kazinove të ndryshme online, për të garantuar siguri, ndershmëri dhe një përvojë të madhe të përgjithshme të lojërave. Gjatë procesit të vetingut ndiqen kritere të rrepta rishikimi dhe në listë shtohen vetëm kazinotë që përmbushin pikat e kontrollit. Ne shikojmë gjithçka, duke filluar me licencimin, sigurinë dhe lojën e ndershme. 

Ekziston një rishikim i thelluar i kazinosë, duke përfshirë kërkime mbi ankesat dhe reagimet e lojtarëve. Ne bëjmë një zhytje të thellë në historinë, operacionet dhe ofertat e kazinosë. Janë renditur vetëm kazinotë më të mira online që plotësojnë të gjitha kërkesat. 

Përpara se të shtojmë një kazino në çdo listë rekomandimi, ne bëjmë një rishikim të plotë. Më pas, ne përdorim një listë kontrolli me secilën kazino për të parë nëse ato plotësojnë kriteret për t'u futur në listën e kazinove të rekomanduara online. 

Kazinotë më të mira online duhet të plotësojnë të gjitha kriteret, të cilat përfshijnë praktika të ndershme të lojës, masa sigurie dhe licencim të përditësuar. 

Lista jonë e kontrollit përfshin: 

  • Lojëra RNG të licencuara
  • Mënyrat e besueshme të pagesës
  • Pagesat në kohë
  • Licencimi i përditësuar dhe i ekspozuar
  • Softuer modern dhe miqësor për përdoruesit
  • Mbështetje miqësore dhe profesionale ndaj Klientit
  • Shumëllojshmëri e Madhe Lojërash
  • Masat e Besueshme të Sigurisë
  • Bonuset dhe Promocionet Emocionuese

Kazinotë duhet të plotësojnë shumicën e këtyre kritereve për t'u marrë në konsideratë për listën e rekomandimeve kryesore të kazinove. Një kazino pa licencë, pa lojë të ndershme dhe pa siguri nuk merret parasysh as për listën e rekomandimeve. Regjistrohuni dhe luani vetëm në kazinotë online më të rekomanduara për t'u siguruar që të keni një përvojë të sigurt dhe të ndershme lojërash. 

Kazinotë në Listën e Zezë

Nuk jeni i sigurt se cilat kazino janë në listën e zezë? Më poshtë do të gjeni një listë të kazinove online që konsiderohen të pasigurta. Secili ka një arsye për të qenë në listë, duke përfshirë mbështetjen jo të besueshme të klientit, metodat e dyshimta të përpunimit të tërheqjes, lojërat e pandershme ose mosbesueshmërinë e përgjithshme. Merrni parasysh këto arsye dhe qëndroni larg.

Kazinotë në Listën e Zezë

Twin Casino
Cbet.gg Casino
JetBull Casino
Bet90 Casino

Më Shumë Kazino në Listën e Zezë

Emri
Arsyeja
JetBull Casino
Probleme me pagesat
Bet90 Casino
Praktika të dyshimta
Twin Casino
Praktika të dyshimta
Cbet.gg Casino
Praktika të dyshimta
Rich Casino
Probleme me pagesat
Thebes Casino
Probleme me pagesat
Winward Casino
Probleme me pagesat
Casino Moons
Probleme me pagesat
21 Dukes Casino
Probleme me pagesat
7Reels Casino
Probleme me pagesat
BitCasino
Probleme me pagesat
Lucky Games Casino
Probleme me pagesat
Vive Mon Casino
Probleme me pagesat
Betfair Casino ES
Probleme me pagesat
Betway Casino
Praktika të dyshimta
Jackpotjoy Casino
Praktika të dyshimta
Karamba Casino
Praktika të dyshimta
Mybet Casino
Praktika të dyshimta
Sky Vegas Casino
Praktika të dyshimta
Omni Casino
Praktika të dyshimta
Tropezia Palace
Praktika të dyshimta
Bodog88 Casino
Praktika të dyshimta
Dansk777
Praktika të dyshimta
188BET Casino
Praktika të dyshimta
NettiCasino
Praktika të dyshimta
Fly Casino
Praktika të dyshimta
PlayGrand Casino
Praktika të dyshimta
Grosvenor Casinos
Praktika të dyshimta
Jennings Bet Casino
Praktika të dyshimta
Vegas Days Casino
Praktika të dyshimta
Tradition Casino
Praktika të dyshimta
Casino FIZ
Praktika të dyshimta
Dendera Casino
Praktika të dyshimta
VIP Bet Casino
Praktika të dyshimta
Springbok Casino
Praktika të dyshimta
Eldorado Casino
Praktika të dyshimta
GM Slots
Praktika të dyshimta
Max Bet Slots
Praktika të dyshimta
Slotozal Casino
Praktika të dyshimta
Bodog Casino
Praktika të dyshimta
Live Roulette Casino
Praktika të dyshimta
Osiris Casino
Praktika të dyshimta
Bell Fruit Casino
Praktika të dyshimta
Euro Moon Casino
Praktika të dyshimta
Reel Island Casino
Praktika të dyshimta
CrazyWinners Casino
Praktika të dyshimta
Sky Casino
Praktika të dyshimta
Park Lane Casino
Praktika të dyshimta
WinMasters Casino
Praktika të dyshimta
Boss Casino
Praktika të dyshimta

Raporto një Kazino

Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për të qenë aktiv me aq shumë kazino që janë. Ne gjithashtu mbështetemi te komuniteti ynë për të na ndihmuar të zbulojmë dhe raportojmë çdo faqe që nuk vepron në interesin më të mirë të lojtarëve. Nëse keni pasur një përvojë të keqe me një operator ose keni disa informacione për t'i dhënë se pse një kazino e caktuar bën pjesë në listën e zezë, ju lutemi ndani me ne gjetjet tuaja dhe ne do t'i hulumtojmë.
Raport

Pse e bëjmë ne Listën e zezë?

Ka arsye të ndryshme pse një kazino online bëhet pjesë e kazinove në listën e zezë. Për shembull, disa kazino konsiderohen si kazino mashtruese, që dështojnë vetëm në një departament, ndërsa të tjerat dështojnë në dy ose më shumë kategori. Këtu janë arsyet kryesore për futjen e kazinove online në listën e zezë:

Çështjet e Pagesave

Bankimi është një fokus i madh pasi nuk dëshironi ta gjeni veten duke luajtur dhe duke fituar në një kazino online që nuk do të paguajë kurrë. Prandaj, ne mund ta fusim një kazino në listën e zezë për shkak të çështjeve të pagesave, si p.sh. një proces i ngadaltë i tërheqjes që kërkon javë ose pagesa të humbura.

Lojërat e Manipuluara

Një kazino cilësore online do t'ju ofrojë një përvojë të sigurt dhe të ndershme lojërash duke përdorur Gjeneruesit e Numrave të Rastësishëm dhe praktikat e Ndershme. Nëse një kazino përmban lojëra që nuk mund të fitohen ose duken të manipuluara, ato konsiderohen të pandershme dhe shtohen në listë.

Mungesa e Sigurisë

Një kazino e besueshme online përdorë zgjidhje praktike dhe moderne të sigurisë për të garantuar sigurinë e lojtarëve. Në të kundërt, kazinotë që dështojnë të përdorin siguri të standardeve të larta, mund të futen në listën e zezë.

Çështjet e Licencimit

Një përparësi kryesore në procesin tonë të rishikimit është të kontrollojmë për licencim të përditësuar në kazino. Nëse një kazino është e palicensuar ose ka një licencë të vjetërsuar, ajo menjëherë shtohet në listën e zezë.

Shërbimi i Dobët ndaj Klientit

Ekipi i mbështetjes së klientit luan një rol jetik në kënaqësinë e lojtarëve. Kazinotë online duhet të kenë mbështetje profesionale dhe miqësore në dispozicion në pjesën më të madhe të ditës. Një kazino pa mundësi të shërbimit ndaj klientit ose mbështetje të dobët ndaj klientit do ta gjejë veten shpejt në listën e zezë.

Promocione të Këqija

Lojtarët e kazinosë online e duan nxitjen e ofruar nga bonuset dhe promocionet. Prandaj është thelbësore që një kazino online të ofrojë bonuse me terma dhe kushte që janë të drejta dhe të ndershme. Kazinotë që ofrojnë shpërblime që janë shumë të mira për të qenë të vërteta dhe që kanë terma dhe kushte të dyshimta shtohen në listë.

Problemet Teknike

Herë pas here, një kazino online mund të përjetojë një kohë joproduktive për shkak të përditësimeve ose rregullimeve të gabimeve. Sidoqoftë, nëse një kazino ka probleme të rënda teknike me defekte të vazhdueshme, kjo bëhet problem. Ju dëshironi të luani në një kazino me softuer të besueshëm dhe pak ose aspak probleme teknike.

Kazinotë e Besueshme

Si i Gjejmë Ne Kazinotë Më Të Mira

Rishikimet e Ekspertëve

Ekspertët tanë shqyrtojnë dhe radhisin qindra faqe të kazinove online dhe të lojërave të fatit, duke e futur çdo faqe nëpër procesin tonë të gjerë të rishikimit, i cili mbulon 12 faktorë kyç.

Validimi i Vazhdueshëm

Ne i verifikojmë rregullisht vlerësimet tona dhe bazën e të dhënave të faqeve të lojërave të fatit për t'i përditësuar dhe validuar informacionet. Përditësimet e vazhdueshme përfshijnë ofertat e bonusit, ndryshimet në terma, licencimin dhe më shumë.

Komentet e lojtarit

Ne shtojmë një shënim kritik të validimit në rishikimet dhe renditjen e faqeve tona të kazinove online dhe lojërave të fatit, duke shqyrtuar vazhdimisht ankesat dhe komentet e lojtarëve.

Si e Bëjmë Vlerësimin

Si i Vlerësojnë Ekspertët Tanë Kazinotë Online dhe faqet e lojërave të fatit: Rishikimi i kazinove është ajo që bëjmë më së miri,dhe ne gjithmonë sigurohemi që të mbulojmë informacionin jetik dhe faktorët themelor. Kur ju do të shqyrtoni se cilën kazino online të zgjidhni, ne do t'ju ofrojmë informacionin më të përditësuar mbi masat e sigurisë të një kazinoje, pagesat, komentet e lojtarëve rreth kazinosë dhe shumë më tepër. Hidhini një sy grafikut më poshtë për më shumë informacione.

Aspektet e marra parasysh gjatë llogaritjes së vlerësimit

Shqyrtimet e ekspertëve tonë do të ndihmojnë për të gjetur kazinotë online më të mirat dhe më të dobishmet. Duke vënë në dukje bibliotekën e lojërave të një kazinoje, opsionet bankare, mbështetjen e klientit dhe të gjithë faktorët më të rëndësishëm që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një kazino, ekspertët tonë rishikues e vendosin fuqinë në duart tuaja.
Zbuloni më shumë se si e bëjmë vlerësimin ne

FAQ

Një kazino në listën e zezë është një kazino online që nuk arrin të përmbushë standardet e industrisë në cilësi. Është një kazino që lojtarët duhet të shmangin pasi mund të jetë shumë problematike.

Kazinotë në listën e zezë shpesh nuk janë të besueshme dhe protokollet ose shërbimet e dobëta të sigurisë mund ta kthejnë përvojën e lojërave të lojtarëve në një makth. Nëse nuk doni ta gjeni veten duke luftuar për të marrë ndihmë, pagesa ose opsione të ndershme lojërash, është më mirë të shmangni kazinotë në listën e zezë.

Ndonjëherë, kazinotë nuk shënjohen më për në listën e zezë. Kjo ndodh kur është nën menaxhim të ri me praktika të reja që konsiderohen të besueshme ose kur kazinoja trajton çështjet që e kanë futur në listën e zezë.

Fatkeqësisht, shanset për të rikthyer paratë tuaja në një kazino të listës së zezë janë shumë të pakta. Kjo është arsyeja pse është jetike të kërkoni një kazino të besueshme online që garanton një përvojë të shkëlqyer lojërash dhe pagesa të garantuara.

Ka shenja të ndryshme për t’i kërkuar, duke përfshirë mungesën e licencimit, shërbimin e dobët ndaj klientit, lojërat që duken të pandershme dhe vonesat e mëdha në pagesa. Nëse dyshoni se një kazino mund të jetë mashtrues, sigurohuni që ta raportoni atë në mënyrë që të mund ta hetojmë tërësisht.

Zbuloni Më Shumë

Kazinotë e Reja

Luani në kazinotë më të reja online, me bonuse të shkëlqyera, përzgjedhje të mirë të lojërave dhe metoda të sigurta të depozitimit dhe tërheqjes. Sigurohuni që ta vizitoni përsëri këtë faqe, pasi ne përditësojmë vazhdimisht faqen tonë me kazinotë dhe ofertat e reja.

Lexoni më Shumë

Kazinotë Android

Luani lojëra të kazinosë në telefonin ose tabletin tuaj Android në kazinotë më të mira online me para të vërteta. Ne rishikojmë dhe vlerësojmë aplikacionet më të mira të Android dhe faqet e kazinove që ofrojnë lojëra të fatit me para të vërteta ose lojëra për argëtim për të sjellë udhëzuesin përfundimtar të kazinosë Android.

Lexoni më Shumë

Bonuset Ekskluzive të Kazinosë

Udhëzuesi juaj për bonuset më të mira ekskluzive mikpritëse në kazino online. Përfitoni nga ofertat ekskluzive të bonusit për të luajtur lojën tuaj të preferuar të kazinosë.

Lexoni më Shumë

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë