Visa

Një metodë kryesore e pagesës në nivel global, Visa është një zgjedhje për shumë lojëtarë të online kazinosë. Në këtë faqe mund të gjeni listën të online kazinove që pranojnë Visa si një metodë pagese.

Top Visa Online Kazino

Visa siguron lidhje të sigurta dhe të menjëhershme midis institucioneve financiare, mbajtësve të kartelave dhe tregtarëve.

General

Visa e bën më të lehtë, më të sigurt dhe më të përshtatshëm për të lidhur institucionet financiare, tregtarët dhe mbajtësit e kartelave se kurrë më parë. Visa është një kompani e teknologjisë së pagesave në mbarë botën që e bën më të lehtë për qeveritë, institucionet financiare, bizneset dhe konsumatorët të përdorin sistemet elektronike të pagesave. Falë teknologjisë së përparuar, Visa ka krijuar rrjetet më të përparuara të përpunimit të pagesave në botë, të njohura thjesht si VisaNet.

Fushëveprimi i Operacioneve të Vizave

Viza gëzon mbi 200 vende dhe territore në mbarë botën dhe është në gjendje të përpunojë 20,000 transaksione për sekondë. Opsionet e shumëfishta janë në dispozicion të klientëve në formën e debit kartelave, kartelave me parapagesë dhe produkteve me kredit kartela. Siguria e qenësishme në opsionet e pagesave elektronike bën që Visa të shkojë në përzgjedhje për klientët. Meqenëse Visa siguron qasje të menjëhershme në opsionet e pagesave elektronike, qytetet kryesore të botës janë të gjitha të lidhura në rrjetin Visa. Teknologjia Mobile rrit më tej statusin e vizave si opsionin e preferuar të përpunimit të pagesave për qindra miliona njerëz në mbarë botën.

Si të financoni llogarinë tuaj të vizës

Ekzistojnë mundësi të shumta pagesash për të ndihmuar klientët të depozitojnë fonde në llogarinë e tyre të Vizave. Këto përfshijnë depozitat bankare, ACH, MasterCard, Visa dhe banking online. Meqenëse shumë skema mbrojtjeje janë në dispozicion për të gjitha transaksionet e vizave, klientët mund të sigurohen që llogaritë e tyre të jenë të sigurta dhe të sigurta në çdo kohë.

Visa Online KazinoMë shumë informacione

A dëshironi të dini më shumeë Vizitojeni linkun e mëposhtme për më shumë detaje dhe informacione: visa.com.

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE