Bonuset e Rimbushjes në Kazinotë në 2023

Kur bëhet fjalë për zgjatjen e kohës së lojës së lojërave të fatit në kazino online dhe për të ofruar më shumë shanse për të fituar, asgjë nuk e mposht marrjen e një bonusi të rimbushjes nga kazinoja juaj e preferuar. Këto oferta lejojnë lojtarët besnikë të marrin bonuse shtesë shumë kohë pasi të jetë luajtur bonusi i tyre mikpritës. Këtu do të gjeni një listë të bonuseve më të mira të rimbushjes në kazinotë online të ranguara dhe të rishikuara nga ekspertët tanë.

Përmbledhje

Bonuset e rimbushjes janë lloji i bonusit që vjen pas bonusit mikpritës. Është një mënyrë që kazinotë të ruajnë besnikërinë e lojtarit të barabartë me një pjesë specifike të depozitës. Disa kazino japin bonuse javore, por forma më e zakonshme është bonusi mujor i rimbushjes, i quajtur zakonisht "Bonusi i depozitave mujore". Kazinotë e tjera gjithashtu kanë bonuse të veçanta që i japin për përvjetorë, festa dhe ditëlindje. Duke qenë se VIP-të shpesh marrin shpërblime dhe oferta më të mira, do të ishte mirë të shikoni programin VIP të kazinosë tuaj nëse luani rregullisht.

Kazinotë online gjithmonë kërkojnë mënyra për t'i mbajtur lojtarët e tyre përreth dhe për t'i kthyer disa nga klientët e tyre të fjetur përsëri në thellësi të gjërave. Për të arritur këtë qëllim, ata përdorin mjete të ndryshme promocionale, oferta dhe dhurata. Një bonus i rimbushjes është ndër strategjitë më efektive për t'i mbajtur lojtarët përreth dhe lojtarëve shqiptar zakonisht u ofrohen marrëveshje shumë të mira të rimbushjes.

Këto bonuse janë bonuse të lëshuara për depozitat e lojtarëve pas depozitimit të tyre fillestar. Përderisa bonuset mikpritëse ekzistojnë për t'i bërë lojtarët të depozitojnë për herë të parë dhe të provojnë fatin e tyre me një kazino, bonuset e rimbushjes ekzistojnë për t'i bërë lojtarët të depozitojnë sërish pasi të kenë mbaruar me bonusin mikpritës.

Bazat e Bonusit të Rimbushjes

Pothuajse të gjitha bonuset e kazinosë janë të ngjashme në aspektet më kritike të strukturës së tyre. Megjithatë, këto bonuse të rimbushjes u paraqiten lojtarëve të ndryshëm - atyre relativisht të rinj në kazino dhe lojtarëve që kthehen. Dizajni i ofertës mund të ndryshojë ndjeshëm bazuar në shumë faktorë, por në përgjithësi, bonuset e rimbushjes nuk janë aq bujarë sa ofertat mikpritëse.

Përvetësimi i lojtarëve të rinj është gjithmonë qëllimi kryesor. Prandaj, paketat e bonusit të mikpritjes mund të jenë jashtëzakonisht bujare. Bonuset e rimbushjes mund të mos jenë aq tërheqëse, por ato ende ofrojnë një vlerë shtesë të shkëlqyeshme, veçanërisht kur kemi të bëjmë me klientë nga tregje me vlerë të lartë si lojtarët nga Shqipëria.

Gjërat që Duhet të Dini Rreth Bonuseve të Rimbushjes

Ashtu si bonuset e tjera të kazinosë, ofertat e rimbushjes zakonisht vijnë me terma dhe kushte specifike të bashkangjitura me to. Lojtarët duhet gjithmonë të informohen në mënyrë adekuate për këto. Përveç kësaj, është themelore të siguroheni që loja juaj të jetë gjithmonë në përputhje me rregullat e bonusit për të shmangur surprizat që mund të çojnë në heqjen e fitimeve të bonusit nga kazinoja.

Para së gjithash, kërkesat e frikshme të basteve janë pothuajse gjithmonë të lidhura me bonuset e rimbushjes. Megjithatë, lojtarët shqiptar do të zbulojnë se kërkesat e basteve në shumicën e ofertave të rimbushjes janë zakonisht shumë më të arritshme sesa ato lidhur me paketat e mikpritjes. Këto janë kërkesa më të ulëta të basteve sepse këto oferta shpesh kanë një përqindje më të ulët të përputhjes dhe kazinotë priren të jenë më të buta me lojtarët që qëndrojnë me to dhe vazhdojnë të bëjnë depozita të reja dhe të luajnë.

Thënë kështu, kufizime të tjera të zakonshme vlejnë akoma me shumicën e bonuseve të rimbushjes, d.m.th

  • Kufiri maksimal i basteve
  • Lojërat e lejuara
  • Herë pas here, tërheqja maksimale (kufiri i fitimit)

Dy artikujt e parë në këtë listë janë mjaft vetë-shpjeguese dhe shumica e lojtarëve e dinë se çfarë nënkuptojnë. Përderisa jeni në fondet e bonusit, mund të kufizoheni në një maksimum të caktuar për bast ose rrotullim në një slot. Ky maksimum është zakonisht mjaft i arsyeshëm, rreth 575 ALL, por nëse nuk jeni të kujdesshëm dhe e kaloni kufirin, rrezikoni të humbni bonusin dhe çdo fitore të bashkëngjitur.

Lojërat e lejuara janë tipari standard i pothuajse çdo bonusi të kazinosë. Përderisa shumica e kazinove janë të lumtura t'i lejojnë lojtarët e tyre të luajnë praktikisht të gjitha slotet, lojërat me variancë më të ulët si blackjack, ruleta ose makinat e video pokerit nuk janë në të njëjtën kategori. Përderisa lojtarët nga Shqipëria mund të lejohen t'i luajnë këto, kontributet e basteve shpesh janë dukshëm më të ulëta.

Bonuset Rimbushëse të Lojtarëve Besnikë

Siç u përmend, ekzistojnë të gjitha llojet e bonuseve të rimbushjes që ofrohen atje. Megjithatë, kazinotë ofrojnë më të mirat për lojtarët e tyre besnikë. Supozoni se një kazino e sheh dikë si një klient vërtet të përkushtuar dhe të vlefshëm. Në këtë rast, ata do të përpiqen të bëjnë gjithçka që munden për t'i bërë të ndihen si në shtëpinë e tyre dhe të vazhdojnë të luajnë me ta në vend që të dalin atje dhe të kërkojnë një faqe të re.

Çështja është se çdo kazino online në ditët e sotme ofron një bonus mikpritës dhe është shumë tërheqëse për lojtarët që të shkojnë dhe të kërkojnë oferta të arsyeshme mikpritëse. Thjesht ka kuptim pasi këto ofrojnë rritje të këndshme të bankrollit dhe ndihmojnë në zgjerimin e kohës së lojës për të njëjtin investim monetar.

Pra, ato kazino që duan të qëndrojnë përpara kurbës priren të krijojnë paketa të veçanta bonusi për lojtarët besnikë. Qoftë nëse i dërgojnë këto oferta me email ose telefon ose ofrohen përmes një sistemi të automatizuar që vlerëson lojën e lojtarëve, këto janë në vend për të siguruar që lojtarët ekzistues të qëndrojnë pranë dhe të vazhdojnë patronazhin e tyre ndaj një kazinoje të caktuar.

Natyrisht, nuk është gjithmonë e lehtë për kazinotë që të vazhdojnë të japin bonuse të mira të rimbushjes, kështu që shumë lojtarë përfundojnë duke ecur përpara dhe duke marrë një paketë mikpritëse në një kazino tjetër. Natyrisht, ka gjëra të tjera përveç shpërblimeve që mund të ndihmojnë në mbajtjen e lojtarëve përreth, të tilla si përzgjedhja e lojërave dhe mbështetja e mirë dhe e përkushtuar ndaj klientit. Megjithatë, vlera monetare e shtuar përmes këtyre bonuseve tenton të luajë rolin kryesor në fund të ditës.

Bonuset e Rimbushjes Me Klauzolën Maksimale të Tërheqjes

Ajo që disa kazino pëlqejnë të bëjnë me bonuset e tyre të rimbushjes është vendosja e një kufiri maksimal që lojtari lejohet të fitojë/tërheq. Pra, nëse merrni një bonus prej 23000 ALL, termat dhe kushtet mund të përcaktojnë që ju lejohet të fitoni vetëm 10 herë shumën e bonusit (ose diçka në këtë linjë). Ndonëse ky është ende një numër i mirë, ai heq pak potencial, sikur të ndodh të shkosh në një brez përvëlues dhe mund të humbasësh pak vlerë.

Në përgjithësi, lojtarët nuk i pëlqejnë veçanërisht bonuset me përcaktime të fitimit maksimal për arsye të dukshme. Si rezultat, shumica e markave kryesore shqiptare nuk përfshijnë dispozita të tilla në rregullat e tyre të bonusit të rimbushjes, por disa ende i bëjnë. Si gjithmonë, praktika më e mirë është të siguroheni përpara se të pranoni bonusin, në mënyrë që të dini saktësisht se ku jeni dhe çfarë të prisni.

Vlera Aktuale e Bonuseve të Rimbushjes

Pra, kur merren parasysh të gjitha gjërat, sa të vlefshme janë këto oferta të ndryshme të bonusit të rimbushjes? Nga këndvështrimi i një lojtari, a ia vlen t'i ndjekësh dhe t'i përmbahesh, apo do të ishte më mirë të vazhdoni thjesht pasi të keni luajtur bonusin tuaj fillestar dhe të gjeni një kazino krejt të re dhe të rifilloni procesin?

Bonuset e rimbushjes zakonisht nuk mund të përputhen me ofertat e ndryshme të mikpritjes atje, nëse po flasim vetëm për sa i përket parave. Edhe për lojtarët shqiptar, një kazino me vlerë të kufizuar mund të përballojë të heqë dorë, kështu që, përveç gjuajtësve të mëdhenj dhe VIP-ave, askush nuk mund të presë që të marrë një bonus të rimbushjes tre ose katër herë në javë.

Thënë kështu, ka edhe gjëra të tjera për t'u marrë parasysh. Ndonëse mund të mos merrni vlerën më të madhe për sa i përket parave duke iu përmbajtur një kazinoje të veçantë dhe duke kërkuar bonuset e tyre të rimbushjes, një faqe e mirë e lojërave të fatit ka shumë më tepër për të ofruar. Për shembull, ju mund të humbni pak para duke mos ndjekur të gjitha shpërblimet e mikpritjes atje - në teori. Megjithatë, në praktikë, mjafton që një prej këtyre kazinove të reja të refuzojë tërheqjen tuaj që e gjithë kjo vlerë të humbet plotësisht.

Kur gjeni një kazino të shkëlqyeshme online që ofron bonuse të forta të rimbushjes, ia vlen t'i përmbaheni atyre. Sasia e kohës dhe dhimbjes së kokës që do të kurseni thjesht duke shmangur të gjitha çështjet e ndryshme që mund t'ju presin në një kazino të re, zakonisht nuk ia vlen të shqetësoheni. Dhe, nëse keni disa kazino të forta në të cilat luani rregullisht, duhet të jeni në gjendje të merrni më shumë se sa mjaftueshëm bonuse të rimbushjes gjatë gjithë muajit për t'ju mbajtur përpara.

Përparësitë & Mangësitë

Përparësitë
Lojë e Zgjeruar
Shpërblen Besnikërinë e Klientit
Kufizon Rrezikun e Lojtarit
I Shkëlqyeshëm Për Testimin e Strategjive
Mangësitë
Kërkon Një Depozitë
Kufijë Maksimalë të Tërheqjes
Vjen me Kërkesa të Bastit
Bonuse Ekskluzive të Vazhdueshme

Fillimi

Ndryshe nga homologët e tij që priren të shpërblejnë lojtarët e rinj, bonusi i rimbushjes shpërblen klientët ekzistues besnikë. Siç thotë edhe emri i saj, kjo ofertë promocionale përdoret për të rimbushur llogaritë e lojtarëve me bonuse pas përfundimit të ofertës së tyre të mikpritjes. Ja se si mund të merrni një bonus të rimbushjes në kazinonë tuaj të preferuar online:

1 Bëhuni një mbajtës ekzistues i llogarisë.

Siç e kemi përmendur tashmë, kazinotë online përdorin bonuset e rimbushjes si një mjet për të shpërblyer klientët ekzistues. Pra, pasi të keni luajtur me bonusin tuaj të mikpritjes, sigurohuni që të kontrolloni skedën "Promocionet" për bonuset javore dhe mujore që mund t’i merrni.

2 Kontrolloni emailin dhe inboxin e llogarisë suaj për promocione.

Është gjithmonë një ide e mirë të listoni adresën e emailit të kazinosë. Kjo do të thotë që nëse ju dërgojnë email me një promocion të veçantë, ju do ta pranoni atë email dhe mund të vendosni nëse do ta kërkoni atë. Asgjë nuk është më zhgënjyese sesa humbja e një oferte për shkak të një adrese emaili të pasaktë ose një defekti në filtrin e emailave të padëshiruar.

3 Merrni bonusin

Bonuset e rimbushjes në përgjithësi nuk aplikohen automatikisht në depozitën tuaj të ardhshme. Pra, sigurohuni që të kontrolloni se si të aktivizoni bonusin dhe të depozitoni vetëm pasi të dini se bonusi është vënë në dispozicion për ju.

Variacionet e Bonusit

Bonuset e rimbushjes mund të vijnë në disa variacione, duke përfshirë ofertat e mikpritjes, rrotullimet falas, stimujt e lojtarëve që kthehen dhe më shumë. Këtu shpjegojmë ndryshimin midis tyre:

Bonuset e Rimbushjes në Pakotë e Mikpritjes

Fakti i çështjes është se shumë pako të mikpritjes në kazinotë e shumta online do të përfshijnë disa bonuse të rimbushjes menjëherë. Për shembull, kazinotë mund të strukturojnë një ofertë mikpritëse përgjatë vijave të një bonusi 100% në depozitën e parë deri në 57500 ALL, një bonus 50% në depozitën e dytë dhe të tretë deri në 23000 ALL dhe një bonus 100%+ në depozitën e katërt deri në 57500 ALL. Megjithëse nuk është një rregull i qartë, do të zbuloni se këto bonuse të rimbushjes në pakotë e mikpritjes shpesh janë të strukturuara në mënyrë që depozita e parë dhe e fundit në pako të përfshijnë gjithashtu bonuset më bujare. Logjika pas kësaj është mjaft e qartë, pasi kazinotë online duan të stimulojnë lojtarët të depozitojnë më shumë dhe të luajnë më shumë. Për të marr atë bonus të vlefshëm në fund, ata duhet të bëjnë disa depozita në mes.

Bonuse të Rimbushjes për Lojtarët Besnik

Natyrisht, lojtarët ekzistues shqiptarë përfitojnë gjithashtu nga disa oferta të shkëlqyera të bonusit të rimbushjes. Ndonjëherë, këto u ofrohen të gjithë lojtarëve për t'i depozituar thjesht në ditë të veçanta të javës ose në kohë specifike. Në raste të tjera, një kazino do të kontaktojë drejtpërdrejt një lojtar, duke i ofruar atij një bonus ekskluziv të rimbushjes, zakonisht të përshtatur për t’iu përshtatur zakoneve të mëparshme të lojës së lojtarit. Rasti i fundit ka të bëjë me lojtarët që nuk kanë qenë aktivë në faqe dhe kazinotë i duan ata të kthehen. Mbajtja është një nga strategjitë më të rëndësishme të çdo kazinoje online dhe bonuset e rimbushjes të strukturuara mirë shpesh mund të bëjnë një trik dhe të zgjojnë interesin e lojtarit.

Bonuset e Rimbushjes me Rrotullime Falas

Disa kazinove u pëlqen të përfshijnë rrotullime falas brenda paketave të tyre të bonusit të rimbushjes, përveç ofrimit të parave direkte. Ndonjëherë lojtarëve thjesht do t'u ofrohet një numër i caktuar rrotullimesh falas me depozitimin e tyre, pa ndonjë para bonus të shtuar në përzierje. Në përgjithësi, kazinotë do të përpiqen të ëmbëlsojnë bastet në këto situata ku rrotullimet falas janë të gatshme. Për shembull, ata mund të ofrojnë një rrotullim falas për çdo njësi monedhe të depozituar deri në një maksimum të caktuar. Në këtë mënyrë, lojtarët mund të marrin diku nga disa dhjetëra deri në disa qindra rrotullime falas, shpesh për disa nga titujt më të fundit të sloteve. Si gjithmonë, këto rrotullime falas vijnë me një vlerë bazë specifike të bashkangjitur me to. Me ofertat standarde të bonusit të rimbushjes, vlera e çdo rrotullimi është zakonisht vlera më e ulët e mundshme për atë makinë të veçantë, kështu që është diçka si 11.5 ALL ose 23 ALL. Pra, kur e shikoni në atë mënyrë 200 rrotullime falas mund të vlejnë vetëm 2300 ALL ose 4600 ALL. Sidoqoftë, shumë lojtarë atje gëzojnë rrotullime falas më shumë sesa oferta me para. Ju e dini se çfarë po merrni me bonuset në para dhe nuk ka asnjë pritje apo surprizë. Me rrotullime falas, megjithatë, nuk mund të thuhet se çfarë mund të ndodhë. Meqenëse do t'ju duhet të luani disa qindra rrotullime në një vend të caktuar, mund të ketë një ose dy veçori të mira bonusi gjatë rrugës, të cilat mund ta ngrisin vlerën e bonusit. Disa nga kazinotë më të mira online që operojnë në Shqipëri do t'i bëjnë gjërat edhe më tërheqëse në këto lloj konfigurimesh duke ofruar rrotullime falas pa kërkesë për bast. Bonusi NWR i rrotullimeve falas do të thotë se çdo gjë që një lojtar fiton nga rrotullimet e tij falas i shtohet bilancit të parave të tyre pa kërkesa të tjera për bast. Pra, edhe nëse keni fat dhe përfundoni duke fituar disa qindra, paratë do të jenë tuajat për të bërë si të doni. Në këto raste, rrotullimet falas sigurisht duken si një alternativë shumë më tërheqëse pasi askush nuk kënaqet me kërkesat e basteve dhe që duhet të paguajë mijëra rrotullime për të provuar të ikë me pak para shtesë. Si rezultat, trendi i rrotullimeve falas pa kërkesa të bastit në paketat e bonusit të rimbushjes është padyshim në rritje, gjë që është e mrekullueshme për t'u parë nga këndvështrimi i lojtarëve.

Cilat janë Kërkesat e Bastit?

Kërkesat e basteve njihen gjithashtu si kërkesat e lojës. Kërkesat e bastit janë pjesë e termave dhe kushteve për një bonus pa depozitë. Kërkesat e bastit janë rregulla shumëfishuese që lidhen me promovimin. Ai tregon saktësisht se sa herë Lojtarët duhet të vënë bast bonusin para se të tërheqin ndonjë fond.

Si të Llogarisni Kërkesën e Bastit

Një bonus pa depozitë prej 20$ që i nënshtrohet një kërkese për bast 30X, do të thotë që lojtarët duhet të bastojnë shumën e tyre të bonusit gjithsej 30 (600$ në baste) përpara se të arkëtojnë ndonjë pagesë. Çdo përpjekje për tërheqje pa përmbushur kërkesën e lojës do të zhvlerësojë bonusin + pagesat në llogari.

Cila pjesë e ofertës i nënshtrohet kërkesave të bastit?

Pjesa e ofertës që i nënshtrohet kërkesave të bastit zakonisht tregohet në termat dhe kushtet e bonusit. Kërkesat e bastit mund të aplikohen si për bonuset e barabarta me depozitën ashtu edhe për bonuset e rrotullimeve falas dhe në disa raste kërkesat e bastit mund të aplikohen edhe për shumën e depozitës suaj.

Këshilla

Nëse jeni i ri në bonuset e rimbushjes, mund të mos jeni plotësisht të sigurt për atë që është thelbësore kur zgjidhni cilin të kërkoni. Sidoqoftë, jini të sigurt se nëse jeni regjistruar tashmë në një kazino online dhe kënaqeni duke luajtur në të, bonuset e tyre të rimbushjes duhet të jenë të mira për ju. Për të ndihmuar në sqarimin e çështjes, këtu janë disa këshilla për zgjedhjen e ofertës suaj të bonusit të rimbushjes:

Si e Bëjmë Vlerësimin

Si i Vlerësojnë Ekspertët Tanë Kazinotë Online dhe faqet e lojërave të fatit: Rishikimi i kazinove është ajo që bëjmë më së miri,dhe ne gjithmonë sigurohemi që të mbulojmë informacionin jetik dhe faktorët themelor. Kur ju do të shqyrtoni se cilën kazino online të zgjidhni, ne do t'ju ofrojmë informacionin më të përditësuar mbi masat e sigurisë të një kazinoje, pagesat, komentet e lojtarëve rreth kazinosë dhe shumë më tepër. Hidhini një sy grafikut më poshtë për më shumë informacione.

Aspektet e marra parasysh gjatë llogaritjes së vlerësimit

Shqyrtimet e ekspertëve tonë do të ndihmojnë për të gjetur kazinotë online më të mirat dhe më të dobishmet. Duke vënë në dukje bibliotekën e lojërave të një kazinoje, opsionet bankare, mbështetjen e klientit dhe të gjithë faktorët më të rëndësishëm që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një kazino, ekspertët tonë rishikues e vendosin fuqinë në duart tuaja.
Zbuloni më shumë se si e bëjmë vlerësimin ne

Kazinoja Jonë e Preferuar

I aprovuar I aprovuar
I preferuar
I nxehtë I nxehtë

Vulkan Vegas Casino

9.5
Më e mira për
Blackjack
Ruleta
Slotet
Mbi 3994 lojëra në dispozicion

Një nga kazinotë më të besuara online, reputacion të shkëlqyeshëm që nga veprimtaria online.

Përkrah një kazino të pasur live nga Evolution.

Ka një shërbim profesional për mbështetjen e konsumatorëve.

Tërheqje të garantuar në të njëjtën ditë.

Softuer profesional dhe i lehtë për t'u përdorur.


Norma e Fitimit
97.8%
Shpejtësia e Pagesës
1 - 2 ditë
Veçoritë
Lojëra 3D
Lojëra Arcade
Auto Luaj
lojëra të markës
12 më shumë
Metodat e Pagesës

120% Bonus i Barabartë deri në €500 + 70 Rrotullime Falas

Bonusi Mikëpritës

Vetëm 18+ Only, Aplikohen T&K .

FAQ

Bonuset e rimbushjes janë oferta bonusi të lëshuara nga kazinotë për lojtarët e tyre ekzistues, duke rritur depozitat e tyre pas depozitimit fillestar (të parë).

Zakonisht, bonuset e rimbushjes nuk janë aq bujare sa shpërblimet e mikpritjes, por ju mund të prisni që të merrni një përputhje diku midis 50% dhe 100% për rimbushjet tuaja.

Shumica e bonuseve të rimbushjes kanë më shumë kërkesa për baste për lojtarët sesa ofertat e ndryshme të bonuseve të mikpritjes për shkak të përqindjeve më të ulëta të përputhjes dhe sepse kazinotë duan të vazhdojnë të tërheqin lojtarët e tyre ekzistues.

Herë pas here, po. Ndonjëherë një bonus i rimbushjes do të ofrojë rrotullime falas pa kërkesa për bast, ku gjithçka që fitoni, do ta mbani pa asnjë bast të lidhur me fitimet.

Zbuloni Më Shumë

Kazinotë në Trend

Zbuloni kazinotë online më në trend sot në Shqipëri dhe zbuloni se cilat kazino po fitojnë popullaritet dhe rritje të interesit nga lojtarë si ju. Ndiqni Buzz dhe zbuloni lojërat dhe ofertat befasuese të kazinosë online.

Lexoni më Shumë

Kazinotë e Aprovuara

Kazinotë online që mbajnë Vulën tonë të Aprovimit (aka SOA) ofrojnë cilësinë më të lartë të lojërave me një rangim të shkëlqyer në kritere të shumta. Përfshirë Sigurinë & Privatësinë e lojtarit, Besimin & Ndershmërinë e Kazinosë, Shërbimin ndaj Klientit, Opsionet bankare dhe Reputacionin e dukshëm.

Lexoni më Shumë

Kazinotë Android

Luani lojëra të kazinosë në telefonin ose tabletin tuaj Android në kazinotë më të mira online me para të vërteta. Ne rishikojmë dhe vlerësojmë aplikacionet më të mira të Android dhe faqet e kazinove që ofrojnë lojëra të fatit me para të vërteta ose lojëra për argëtim për të sjellë udhëzuesin përfundimtar të kazinosë Android.

Lexoni më Shumë

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë