Rregullatorët e Lojërave të Fatit, Auditorët dhe Qendrat për Mosmarrëveshje

Zgjedhja e një kazinoje online të sigurt dhe të licencuar është thelbësore për të luajtur online. Ne duam të sigurojmë që ju të keni vetëm përvojën më të mirë dhe më të sigurt të lojërave të fatit. Hidhini një sy organizatave që ndihmojnë në verifikimin dhe auditimin e kazinove online për t'ju mbajtur të sigurt.

Të kemi organe licencuese dhe rregullatore që mbajnë një sy të mprehtë në industrinë e lojërave të fatit është thelbësore për mbajtjen e lojtarëve të sigurt. Kazinotë fizike dhe ato online duhet të rregullohen nga organe që kujdesen për njerëzit dhe punojnë drejt një kulture të sigurt të lojërave të fatit.

Organet Licencuese & Rregullatore

Organet e mëposhtme licencuese dhe rregullatore sigurojnë që lojërat e fatit në Shqipëri të jenë të sigurta dhe të drejta. Këto autoritete në hapësirën e lojërave të fatit janë të njohura për të qenë të rregullta dhe kanë një histori të gjatë për t'u siguruar që lojërat e fatit të përgjegjshme janë gjithmonë në zemër të industrisë.

Autoriteti i Lojërave të Maltës (Malta Gaming Authority)

Rregullon shumicën e formave të lojërave të fatit në territorin e tij, duke përfshirë shërbimet fizike (kazino, lojëra argëtuese dhe automate slot, zyra bastesh, sporte fantazi dhe lotari) dhe shërbimet e lojërave të fatit online, duke përfshirë shërbimet B2C dhe B2B.

Curaçao eGaming

Curaçao siguron Paketën e Licencave të Lojërave për ueb faqe e lojërave të fatit të operatorëve të biznesit në mbarë botën. Ai përfshin gjithçka që i nevojitet një startupi, sipërmarrësi ose operatori më me përvojë për të operuar licencën e tyre të lojërave të fatit online me një nënlicencë Curaçao.

Isle of Man

Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit është një bord ligjor i vetë-mbështetur i krijuar në vitin 1962. Përveç licencimit dhe rregullimit të operacioneve fizike të lojërave të fatit, ai rregullon të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit online.

Auditorët & Testimi

Auditorët dhe agjencitë e testimit janë krijuar për të mbrojtur lojtarët e lojërave të fatit duke siguruar që kazinotë online ofrojnë opsione të drejta të lojërave të fatit. Këto agjenci janë të besuara në mbarë botën si kompani të palëve të treta që testojnë lojërat e kazinosë dhe protokollet e përdorura nga kazinotë online për proceset e depozitave, tërheqjeve dhe regjistrimit. Një kazino e sigurt online do të listojë me kënaqësi auditorët dhe kompanitë e testimit që përdorin për të siguruar qetësi mendore për lojtarët e rinj dhe ata që kërkojnë të regjistrohen për një llogari të re. Ju lutemi shikoni kompanitë e listuara më poshtë dhe zbuloni se çfarë ofrojnë ato.

eCogra

E themeluar në vitin 2003, eCommerce Online Gaming Regulation and Assurance (ose eCOGRA) është një nga agjencitë më të mëdha dhe më të besuara të testimit në botë. Operatorët që përdorin shërbimet e kësaj agjencie do të pranojnë raporte të detajuara.

BMM

Laboratori i testimit BMM tani siguron që lojtarët dhe kazinotë të jenë të sigurt. Përveç kësaj, BMM punon ngushtë me operatorët për të mbështetur standardet e larta të industrisë kudo që të jetë e mundur.

QA Labs

Quality Assurance Laboratories (ose QA Labs) është një organizatë ndërkombëtare që teston operatorët e lojërave të fatit fizik dhe online. QA Labs vlerëson operacionet e lojërave të fatit, kontrollon matematikën e lojës për të siguruar rezultate të drejta dhe analizon llogaritjet e pagesave.

Quinell M Limited

Një laborator kryesor testimi me zyra në Maltë, Itali, Afrikën e Jugut dhe Mbretërinë e Bashkuar, Quinell është bërë shpejt i njohur si një nga më të mirët në biznes. Shërbimet e ofruara nga laboratori përfshijnë testimin për pajtueshmërinë teknike të lojërave të fatit online dhe makineritë e lojërave të fatit fizike.

GLI

Gaming Laboratories International ofron shërbime në mbarë botën për kazinotë fizike dhe online, kudo që të jetë e nevojshme. E gjetur në Uells, Australi dhe pjesë të tjera të botës, GLI ofron testimin e platformave, RNG-ve, lojërave dhe auditime të sigurisë.

Eclipse Compliance Testing

Një strukturë e pavarur e testimit të lojërave me bazë në SHBA, fokusi i kësaj kompanie është në lojërat e fatit fizike dhe online në Amerikën e Veriut. Testimi i paanshëm, certifikimi dhe konsultimi janë të gjitha pjesë e asaj që ofron Eclipse.

Trisigma B.V.

Më shumë sesa thjesht një kompani testuese që synon të mbajë lojërat e fatit të sigurta, Trisigma zhvilloi gjithashtu setin e saj të lojërave të kazinosë. Ky laborator testimi është i certifikuar dhe i akredituar ndërkombëtarisht dhe punon me operatorë në mbarë botën për të siguruar rezultate të drejta të lojërave të fatit.

SQS Group Limited

E themeluar për herë të parë në 1996, kjo kompani testimi ka selinë e saj në Londër, ku ata punojnë me operatorët e lojërave të fatit për të siguruar disa mjete të dobishme. Fokusi i tyre është testimi, përpunimi dhe sigurimi që është arritur një cilësi e lartë e lojërave të fatit.

SIQ

Një biznes i akredituar që fokusohet në testimin e pajisjeve të lojërave të të gjitha llojeve, SIQ ka një reputacion të shkëlqyer në industri. Ata punojnë për t'i bërë automatet slot, lojërat e tavolinës dhe lotaritë sa më të sigurta dhe të përputhshme.

iTech Labs

Një nga laboratorët më të shquar të testimit globalisht, iTech Labs ka një reputacion të shkëlqyer në mesin e faqeve të lojërave të fatit dhe kazinove online. I themeluar për herë të parë në 2004, objekti testues u bë shpejt një lider që punon për të siguruar cilësinë më të mirë të lojërave të fatit, përgjegjshmërinë dhe rezultate të drejta të arritura.

Gaming Associates

Një nga auditorët dhe testuesit më të vjetër të iGaming, Gaming Associates, ka ekzistuar që nga vitet 1990. Kompania ka ndërtuar një imazh të fortë të besueshmërisë dhe është fokusuar në cilësi në mesin e faqeve të lojërave të fatit online, lotarive dhe më gjerë..


Qendrat për Raportim & Mosmarrëveshje

Përderisa qëllimi është gjithmonë të keni një kohë të sigurt dhe argëtuese duke luajtur lojëra të fatit online, arsyeja se pse është kaq e rëndësishme që të luani në një faqe të licencuar është që të keni një qendër për mosmarrëveshje në krah. Nëse ju nevojitet, një nga qendrat e mëposhtme për mosmarrëveshje mund të marrë raporte për praktika të padrejta ose të pasigurta të lojërave të fatit dhe të sigurojë që ato të trajtohen në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo përfshin nëse një kazino refuzon të paguajë një klient ose mbyll llogarinë e tij pa paralajmërim.

Faqja për Mosmarrëveshje IBAS

Si një qendër për mosmarrëveshje, IBAS duhet të mbetet e paanshme dhe të trajtojë mosmarrëveshjet midis kazinove on;ine dhe klientëve pa paragjykime. Kompania ka një panel gjykues që qaset çdo aspekt të një mosmarrëveshjeje përpara se të marrë një gjykim përfundimtar.

FAQ

Kazinotë më të sigurta online janë ato që ofrojnë të gjithë informacionin që ju nevojitet për mbrojtjen, sigurinë dhe licencimin. Një kazino online plotësisht e licencuar është mënyra më e mirë për t'u siguruar që jeni në duar të mira. Shqipëria ka disa kazino online të licencuara për të zgjedhur.

Po, të gjitha kazinotë online në Shqipëri duhet të kenë një licencë nga organi rregullator i vendit për të drejtuar dhe ofruar lojëra të fatit me para të vërteta për lojtarët.

Një licencë për kazino online jepet nga rregullatori i vendit për bizneset e kualifikuara që plotësojnë kërkesat e përcaktuara nga qeveria. Vetëm pasi një kazino të jetë audituar dhe të plotësojë kriteret e nevojshme, mund të marrë licencë.

Nëse jeni shtetas shqiptar, duhet të jeni të paktën 18 vjeç për të marrë pjesë në lojërat e fatit online.

Po. Ka shumë kazino online të ligjshme dhe të sigurta në dispozicion të lojtarëve në Shqipëri. Megjithatë, gjithmonë sigurohuni që kazinoja që vizitoni të ketë licencë dhe të ndjekë protokollet e sigurisë së lojtarëve.

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë