Çfarë e bën Monopoly Live një Lojë Kaq të Njohur


Gresa Z. - prill 3, 2022

Monopoly Live vazhdon të magjepsë lojtarët për disa vite pas publikimit të tij, me lojë të mrekullueshme dhe një temë origjinale të frymëzuar nga një lojë klasike.

Evolution Gaming është i famshëm për portofolin e tij të gjerë të lojërave me tregtarë të drejtpërdrejtë. Disa nga kazinotë më të mëdha ofrojnë lojërat ruletë, blackjack dhe baccarat të zhvilluara prej tyre në një mjedis të sigurt dhe miqësor për përdoruesit. Nuk është për t'u habitur që kompania ka zgjeruar gamën e saj të lojërave për të përfshirë tituj të veçantë që mund të shijohen akoma në shoqërinë e krupierëve të vërtetë. Monopoly Live është një shembull i ndritshëm i një loje të tillë që ka tejkaluar pritshmëritë dhe tani është një nga titujt më të njohur në portofolin e tyre.

Çfarë e Bën të Veçantë Monopoly Live?

Para së gjithash sepse kjo është loja e parë e lojërave të fatit Monopoly që përfshin një përvojë të kazinosë me para të vërteta. Monopoly Live ka aftësinë e çuditshme për të tërhequr njerëzit që nuk e kanë luajtur më parë. Emri tingëllon i vërtetë edhe për njerëzit që nuk kanë përvojë me lojërat e fatit online ose reale . Kjo për shkak se titulli është frymëzuar nga loja klasike që njerëzit e kujtojnë me dashuri që nga fëmijëria e tyre. Kjo shpjegon tërheqjen fillestare dhe kuriozitetin që shtyn shumë lojtarë t'i japin një shans.

Fillestarët absolut dhe njerëzit që luajnë Monopoly Live për herë të parë ka të ngjarë ta vlerësojnë atë që në fillim. Ajo ka disa ngjashmëri me Dream Catcher, një lojë tjetër që është jashtëzakonisht e popullarizuar në kazinotë e mundësuar nga Evolution Gaming. Ajo shton një aromë të pagabueshme të lojës së tavolinës që e ndihmon atë të dallohet nga grumbulli i titujve klasikë të kazinosë.

Një Ndeshje e Bërë në Parajsë

Lojërat me tregtarë të drejtpërdrejtë të promovuara nga Evolution Gaming kanë një shans të shkëlqyer për të qenë të suksesshme. Partneriteti me Hasbro doli të ishte një ide e shkëlqyer, pasi zhvilluesi i softuerit i tejkaloi pritshmëritë. Rezultati është një lojë që bazohet në një nga lojërat e tavolinës më të njohura dhe më të vlerësuara të bëra ndonjëherë. Monopoly Live kap thelbin e origjinalit përderisa prezanton elementë specifikë të kazinosë.

The combination between a live-action game and elements from augmented reality ensures its success. It could well represent an important milestone for the fans of classic live casino entertainment. The fact that it offers the promise of unique game mechanics and massive multiplier wins further adds to its appeal. Since its release, Monopoly Live has earned several awards, including the EGR's Game of the Year 2019 and Gaming Intelligence’s Game of the Year 2020, voted for by operators in the sector.

Kombinimi midis një loje me aksion live dhe elementeve nga realiteti i shtuar siguron suksesin e saj. Mund të përfaqësojë një moment historik të rëndësishëm për adhuruesit e argëtimit klasik të kazinosë live. Fakti që ofron premtimin e mekanikës së lojës unike dhe fitimeve masive me shumëzues e rrit më tej tërheqjen e saj. Që nga publikimi i saj, Monopoly Live ka fituar disa çmime, duke përfshirë Lojën e Vitit 2019 të EGR-së dhe Lojën e Vitit 2020 të Gaming Intelligence, të votuar nga operatorët në këtë sektor.

Si Funksionon Monopoly Live?

Thjeshtësia është një nga cilësitë kryesore të Monopoly Live, por tërheqja e saj vjen nga fakti se përfshin një tregtar të vërtetë. Lojtarët shpejt hyjnë në frymën e lojërave të fatit, përderisa mikpritësi i drejtpërdrejtë i lojës vë në lëvizje rrotën e madhe të montuar vertikalisht. Lojtarpt supozohet të parashikojnë segmentin e rrotës ku do të ndalet kunja, pasi virtuali Z. Monopoly pret me durim pranë rrotës.

Mekanika e lojës është mjaft e larmishme për të ofruar një tërheqje afatgjatë për lojtarët. Rrota ka gjithashtu segmente të veçanta me fjalën "shans" të shkruar mbi to, të cilat prodhojnë shumëzues dhe japin fitime të menjëhershme në kesh. Ka edhe segmente me "2 Rrotullime" dhe "4 Rrotullime" të cilat e shtynë virtualin e lartpërmendur Z. Monopoly që të dal në qendër të vëmendjes.

Loja e bonusit është pika kryesore e Monopoly Live dhe kur ajo fillon, asistenti virtual hyn në modalitetin e realitetit të shtuar. Z. Monopoly do të kalojë nëpër rrotë dhe do të fillojë të mbledhë shumëzuesit dhe çmimet, me një palë zare që përcaktojnë trajektoren e tij. Lojtarët duhet të vënë bast në "2 Rrotullime" dhe "4 Rrotullime" për t'u kualifikuar në lojën e bonusit, përndryshe ata do të rrinë duarkryq dhe do të shikojnë rezultatin e këtij raundi special.


Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë