Udhëzuesi Online i Bixhozit Për Pagesa Të Shpejta Nga Kazinotë Online


Gresa Z. - janar 1, 2022

Për shumë lojtarë, të presin disa javë për të marrë fitimet e tyre nga një faqe lojrash online është shumë e gjatë. Kjo është arsyeja pse shumë lojtarë zgjedhin kazinotë e tyre online bazuar në shpejtësinë e sistemeve të tyre të pagesave.

Një nga aspektet më ekzistuese të të luajturit në një kazino online është të shkoni te pjese e Tërheqjes për të tërhequr fitimet tuaja. Përderisa tërheqja online kërkon vetëm disa lëvizje të gishtit tuaj, nuk është njësoj si të tërhiqni në një kazino të vërtetë dhe të merrni fitimet tuaja menjëherë. Në kazinotë online, mund të marr kohë për të parë fitimet tuaja të depozituara në llogarinë tuaj bankare, diku nga disa ditë deri në disa javë.

Për shumë lojtarë, të presin disa javë për të marrë fitimet e tyre nga një faqe lojrash online është shumë e gjatë. Kjo është arsyeja pse shumë lojtarë zgjedhin kazinotë e tyre online bazuar në shpejtësinë e sistemeve të tyre të pagesave.

Përse Janë Aq Të Rëndësishme Pagesat E Shpejta?

Një kazino online që ofron pagesa të shpejta është e rëndësishme për shumë lojtarë për disa arsye. Këtu përfshin:

 • Një sistem i shpejtë pagese tregon se një kazino vlerëson klientët e saj. Për më tepër, tregon se kazinoja funksionon në mënyrë efikase dhe nuk ka asnjë problem me qarkullimin e parave.
 • Është shumë më e lehtë të mbash gjurmët e fitimeve dhe humbjeve kur mund të shohësh paratë që hyjnë dhe dalin nga llogaria jote. Kur një pagesë vjen disa javë më vonë, mund të mos ju kujtohet se nga vjen.
 • Ne jetojmë në një botë çastesh. Ne kemi qasje të menjëhershme në blerje, informacion dhe njerëz—të gjitha nëpërmjet internetit. Nuk ka asnjë arsye për të mos pritur të njëjtën gjë nga online.

Cilët Faktorë Përcaktojnë Shpejtësinë E Pagesës?

Ndërsa shumë aktivitete që ne kryejmë online japin rezultate të shpejta, pagesat e kazinove online nuk janë aq të thjeshta—kjo është arsyeja pse koha e pagesës ndryshon midis kazinove dhe madje edhe midis ofruesve të ndryshëm të pagesave. Më poshtë janë disa nga faktorët që ndikojnë në shpejtësinë e pagesës.

 • Verifikimi i identitetit: Kërkesa juaj e parë do të zgjasë gjithmonë më shumë sepse çdo kazino legale online do të duhet të verifikojë identitetin tuaj fillimisht. Kjo është standarde dhe duhet të ndikojë vetëm në kërkesën e parë të tërheqjes.
 • Aprovimi manual: Kërkesat për tërheqje nga kazinotë online zakonisht aprovohen në mënyrë manuale (për të parandaluar mashtrimin). Përderisa aprovimi manual është mënyra e sigurt për t'u bërë, ai mund të zgjasë kohën që duhet për aprovimin e kërkesës, veçanërisht nëse kazinoja ka një numër të kufizuar të stafit.
 • Shuma e tërheqjes: Shuma e parave që kërkoni t’i tërhiqni mund të ndikojë në kohën që duhet për t'u aprovuar. Shumat e mëdha të tërheqjes zakonisht kërkojnë më shumë kohë sesa shumat e vogla.
 • Statusi i lojtarit: Lojtarët e nivelit të lartë ose ata që arrijnë një nivel të lartë në programin e besnikërisë së një kazinoje zakonisht u jepet përparësi kur bëhet fjalë për kërkesat për tërheqje. Kërkesat e tyre aprovohen së pari, gjë që mund të bëjë që për lojtarët që nuk kanë një status të veçantë kjo kërkesë të zgjasë më shumë.
 • Mënyra e pagesës: Një kazino mund të lëshojë fondet e një lojtari relativisht shpejt, por më pas fondet duhet të kalojnë përmes një pale të jashtme: mënyra e zgjedhur e pagesës nga lojtari. Metodat e ndryshme të pagesës kanë afate të ndryshme kohore për transaksionet dhe tërheqjet. Ky faktor nuk është nën kontrollin e kazinosë, por nën kontrollin tuaj - ju takon juve të bëni kujdesin tuaj të duhur dhe të gjeni një mënyrë pagese që ofron kohë të shpejta përpunimi.

Sa Është Koha Reale e Pritjes Për Pagesën Tuaj?

Përderisa shumë faktorë ndikojnë në sasinë e kohës që mund të marrë për të marrë pagesën tuaj nga një kazino online, koha mesatare është rreth një javë. Nëse merr shumë më shumë kohë se kaq për të marrë fitimet tuaja nga një kazino e caktuar, ju rekomandojmë të kaloni në një kazino tjetër. (Përveç nëse problemi është me mënyrën tuaj të pagesës, jo me kazinonë.)

Pamja e kazinosë online është kaq e gjerë dhe konkurruese në ditët e sotme, saqë nuk duhet ta keni problem të gjeni një që ofron pagesa të shpejta, përveç të gjitha cilësive të tjera që e bëjnë tërheqës një kazino në internet. Këto cilësi përfshijnë:

 • Një përzgjedhje të madhe lojërash
 • Program të mirë të besnikërisë dhe promocione
 • Mbështetja e konsumatorit
 • Një kazino e licencuar dhe e sigurt

Disa njerëz kërkojnë gjithashtu opsione specifike të basteve, si lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë, baste sportive, sporte virtuale dhe të tjera. Për më tepër, për disa lojtarë opsioni për të depozituar në kriptovaluta është gjithashtu i rëndësishëm. Përderisa mund të duhen disa prova dhe gabime, është padyshim e mundur të gjesh një kazino në internet që ka gjithçka që kërkoni.

Mbani mend, nuk keni nevojë të pajtoheni me një kazino që kërkon disa javë për të përfunduar një kërkesë tërheqjeje. Zgjedhja e një kazinoje që ka kohë të shpejta pagese do t'ju lejojë të shijoni një përvojë optimale të lojërave online.


Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë