Udhëzues i Plotë për të Luajtur Snakes & Ladders Live


Gresa Z. - korrik 5, 2023
Skena e xhunglës me logon e lojës së kazinosë Snakes and Ladders live

Bëhuni gati për të shijuar një lojë klasike në një mënyrë krejtësisht të re. Le të hedhim një vështrim të thellë në lojën e re të kazinosë Snakes & Ladders Live nga Pragmatic Play.

Është emocionuese të shohësh se me çfarë do të dalin në vazhdim top ofruesit e lojërave të kazinosë. Play Pragmatic i përshtatet formës së top ofruesit dhe loja e tyre e kazinosë Snakes & Ladders Live është një shtesë emocionuese në portofolin e tyre.

Është e vështirë të thuash se çfarë e bën të shkëlqyer një lojë kazinoje live. Është bërë e njohur të kesh shumëfishues të mëdhenj dhe bonus lojëra të shkëlqyera dhe këto përfshihen pasi Pragmatic Play sjell lojën klasike të tavolinës në industrinë e kazinosë live.

Hyrje në Snakes & Ladders Live

Ashtu si loja e tavolinës familjare, Snakes & Ladders Live përdor një zar për të përparuar përgjatë një dërrase gjigante të shpërndarë me shumëzues dhe katrorë fuqizues. Ju shmangni gjarpërinjtë dhe ngjitni shkallët për të arritur çmimet më të mëdha.

Tabela kryesore është një nga 2 tiparet e raundit të bonusit, tjetra është Snake Totem, i cili mund të aksesohet së bashku me çmimet e fitimit të menjëhershëm gjatë fazës fillestare të hedhjes së zareve të lojës. 

Për çfarë bëhet fjalë në Snakes & Ladders Live?

Të gjithë e mbajmë mend lojën klasike për 2 ose më shumë lojtarë. Ky është një version emocionues dhe me energji të lartë të lojës, duke kombinuar elementë të një loje tavoline të stilit garues me eksitimin e shtuar të hedhjes së zareve dhe shpërblimet e shkëlqyera, duke ofruar një përvojë zhytëse dhe tërheqëse për lojtarin.

Sipas zhvilluesit të lojës: "Snakes & Ladders Live do të nxisë një kthesë emocionuese dhe bashkëkohore për të shoqëruar mekanikën e lojës së tavolinës të kësaj teme klasike të frymëzuar nga zaret.”

Loja kryesore luhet me katër zare me simbole të veçanta: Diamanti, Ylli, SL (bonusi Snakes & Ladders) dhe ST (bonusi i Snake Totem).

 • Nëse 2 ose më shumë zare kthehen të njëjtat simbole ylli ose diamanti, lojtari paguhet sipas tabelës së pagesave.
 • Nëse të paktën 2 zare shfaqin simbolin SL, aktivizohet bonusi Snakes & Ladders. Blloku i pestë rrotullohet automatikisht për të përcaktuar llojin e bonusit: Bronz, Argjend ose Ar.
 • Nëse të paktën 3 zare shfaqin simbolin ST, aktivizohet loja e bonusit Snake Totem.

Kur loja e tavolinës që të gjithë e mbajmë mend është një garë e bazuar në fat të plotë dhe është e kombinuar me veçori dhe shumëzues të jashtëzakonshëm Bonusi, entuziazmi për Snakes & Ladders do të rritet.

Si të luani Snakes & Ladders Live

Në pamje të parë, loja mund të duket e ndërlikuar, por është po aq e thjeshtë sa hedhja e zarit.

Fillimisht hidhen katër zare, duke rezultuar ose në asgjë, ose në një fitore të menjëhershme ose hyrje në një nga 2 raundet e bonusit.

Raundi kryesor i Bonusit është tabela Snakes & Ladders, ku një hedhje e zareve përcakton avancimin lart në tabelë, duke u përpjekur të ngrihet sa më lart që të jetë e mundur për të mbledhur një shumëzues. Fuqizimet mund të dyfishojnë shumëzuesit e mbetur dhe zonat e sigurta mbrojnë fitimet tuaja nëse ju kafshon një gjarpër.

Raundi i Bonusit Snake Totem Bonus Round jep shumëzues ose akses në lojën bonus Snakes 7 Ladders.

 • Rrotullimi i një 6 në çdo kohë gjatë lojës rezulton edhe me një rrotullim shtesë.
 • Katër zare hidhen në fillim të lojës, të cilat mund të japin fitore të menjëhershme ose akses në 2 raundet e bonusit. Zari i pestë përcakton numrin e rrotullimeve për raundin e bonusit Snakes & Ladders.
 • Fitimet e menjëhershme paguajnë midis 1x dhe 20x, në varësi të kombinimit të simboleve të rrotulluara.
 • Fuqizimet gjatë raundeve të Bonusit dyfishojnë shumëzuesit e mbetur në tabelë.
 • Në tabelën Snakes & Ladders, ka 7 zona të sigurta që mbrojnë fitoret tuaja, edhe nëse rrëshqitni poshtë një gjarpër në një pllakë me vlerë më të ulët më poshtë.
 • Përveç nëse hidhni një 6, vetëm një hedhje zare përdoret në raundin e Bonusit të Snake Totem.  

Në varësi të fatit të rrotullimeve, ju mund të fitoni deri në 10,000 herë bastin tuaj! Me një gamë bastesh midis 0,10 dhe 4500 dollarë dhe raundet e lojës që zgjasin më pak se një minutë, ka shumë shanse për të fituar shuma të mëdha parash menjëherë.

Lajmi i mirë është se një veçori e dobishme e luajtjes automatike e bën lojën më të lehtë. Ju mund të vendosni kufijtë e fitoreve-humbjeve për t'i bërë bastet të lehta duke mbajtur gjurmët e bankrollit tuaj.

Bastet në Snakes & Ladders Live

Loja ka 3 faza. Së pari, ju duhet të vendosni baste në shtatë rezultatet e mundshme të 4 zareve të hedhura. Nëse një nga 2 raundet e bonusit aktivizohet, ato duhet të plotësohen përpara se pagesa të shtohet në bankrollin tuaj.

Kur bëhet fjalë për pagesat, çdo zare përmban 2 diamante, 2 yje dhe një simbol SL dhe ST. Diamantet, yjet dhe kombinimet e të dyjave japin fitore të menjëhershme në formën e shumëzuesve.

Në varësi të simboleve që shfaqen, shumëzuesit do të paguhen në mënyrat e mëposhtme:

Pagesat e Diamantit

 • 2 Diamante paguajnë 1:1
 • 3 Diamante paguajnë 2:1
 • 4 Diamante paguajnë 5:1

Pagesat e Yjeve

 • 2 Yje paguajnë 2:1
 • 3 Yje paguajnë 5:1
 • 4 Yje paguajnë 20:1

Pagesat e Kombinimeve

 • 2 Yje & 2 Diamante paguajnë 5:1
 • 1 Yje & 3 Diamante paguajnë 8:1
 • 3 Yje & 1 Diamante paguajnë 20:1

RTP-ja për Snakes & Ladders Live është afërsisht e njëjtë si për lojërat e tjera argëtuese, me një RTP optimale prej 96,42%. Raundet e bonusit janë të shpeshta, por më shumë fitime vijnë nga bastet e Diamantit, Yjeve ose Kombinimeve. Pagesat në tabelën Snakes & Ladders dhe Snake Totem janë të kufizuara në 10,000x.

Vendimet tuaja janë të kufizuara në vendosjen e basteve fillestare, kështu që nuk ka asnjë strategji për të luajtur Snakes & Ladders Live. Loja ofron një përvojë argëtuese të lojës, kështu që vendosni ato baste, uluni dhe shijoni.

Hot this week
Gjeni kazinotë më të mirë në internet për të luajtur këto lojëra.
Mëso më shumë

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë