Spinomenal Njofton Kthimin e Turneve të Festave të Mëdha me një Çmim të Madh prej 500,000 €.


Gresa Z. - shtator 6, 2023
urneu Spinomenal i Festave të Mëdha

Spinomenal, një lojtar i shquar në industrinë e iGaming, po troket në sezonin e festave me rikthimin e Turneve të tij të Festave të Mëdha. Këtë vit, turnet krenohen me një çmim të madh bujar prej 500,000 € dhe do të përfshijnë një seri prej shtatë garash unike.

Një mundësi madhështore i pret entuziastët e lojërave slot pasi Spinomenal, një ofrues kryesor i iGaming, njofton rikthimin e Turneve të tij të Festave të Mëdha. Seria e shumëpritur e lojërave fillon më 28 shtator 2023 dhe përfundon më 28 shkurt 2024, duke u dhënë lojtarëve mjaft kohë për të kapur fitime nga një çmim i madh i konsiderueshme prej 500,000 €.

Turnetë e Festave të Mëdha përbëhen nga shtatë gara: Shpirtrat e Festave, HalloWins, Kërkuesit e Pasurisë, Dhuratat e Babadimrit, Fati i Vitit të Ri, Fatet e Dimrit dhe Festivali i Dashurisë. Secili turne ofron raunde të shumta dhe kulmon në një 'Super Raund', ku lojtarët mund të rrisin në qiell rezultatet e tyre.

Një nga veçoritë e spikatura të kësaj serie turneu është sistemi i pikëve. Çdo pikë që fiton një lojtar në Super Raund dyfishohet, duke rritur ndjeshëm renditjen e liderëve. Si një nxitje shtesë, 10% e pikëve të grumbulluara në raundet e mëparshme do të konvertohen në kredite, më pas do t'u shtohen rezultateve të Super Raundit të lojtarëve, duke rritur më tej shanset e tyre për një fitore të madhe.

Sipas Nir Ronen, CCO i Spinomenal,

Turneu i Festave të Mëdha është bërë një mjet i fortë për entuziastët e sloteve. Shtatë turnetë e ndarë sjellin diçka për të gjithë dhe sigurisht ekziston një çmim i madh i konsiderueshëm prej 500,000 € për lojtarët. Paqin fat dhe të gjithë.

Shpërndarja e çmimeve është një tjetër aspekt i rëndësishëm i Turneut të Festave të Mëdha. Secili raund, duke përfshirë Super Raundet, vjen me çmimet e veta, duke shtuar shtresa emocioni dhe konkurrence. Lojtarët mund të gjurmojnë lehtësisht përparimin dhe renditjen e tyre përmes Tabelës së Liderëve në kohë reale, e qasshme nga vegla e tyre e lojtarit..

Vetëm lojtarët me para reale mund të marrin pjesë dhe shumica e portofolit të gjerë të lojërave slot të Spinomenal do të jetë pjesë e këtij eventi madhështor, duke e bërë atë një nga turnet më të gjerë dhe më shpërblyes në sferën e iGaming.

Spinomenal ka bërë emër si një kompani e drejtuar nga inovacioni me mbi 300 portofol lojërash HTML5. E njohur për rritjen e saj të shpejtë dhe konceptin unik të Universit që i thellon përvojat e lojërave, kompania vazhdon të vendosë standardet e industrisë, duke siguruar që Turneu i saj i Festave të Mëdha do të jetë një ngjarje e domosdoshme për çdo adhurues të lojërave.

Hot this week
Gjeni kazinotë më të mirë në internet për të luajtur këto lojëra.
Mëso më shumë

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë