FILLIMI PERFEKT ME 22BET - Merrni një bonus prej 100% deri në 300 €


Gresa Z. - prill 25, 2023
22bet casino deri në 300€ bonus

Mësoni për bonusin 100% deri në 300 € në 22Bet Casino, një promocion i jashtëzakonshëm që u lejon lojtarëve të përjetojnë qindra video slote dhe mbi 1000 lojëra të tjera të kazinosë. Zbuloni se si të përdorni bonusin dhe filloni të luani sot.

Lojtarët shqiptarë mund të regjistrojnë një llogari në 22Bet Casino për një Bonus 100% me vlerë 300 €. Plotësimi i të gjitha fushave të nevojshme gjatë regjistrimit është i domosdoshëm për t'u kualifikuar për këtë bonus. Promocionett kreditohen menjëherë në llogari pasi të jenë verifikuar depozitat. Kërkohet që lojtarët të plotësojnë kërkesën e xhiros 50x brenda shtatë ditëve për të tërhequr çdo fitim nga ky promocion. 

22Bet Casino nuk e ka kufizuar shumën që mund të tërhiqet nga ky promocion. Shuma e autorizuar për tërheqje do të varet nga ofruesi i pagesës që zgjidhet. Tërheqjet prej 3,500 € zakonisht lejohen me eKuletat dhe Transfertat Bankare Direkte për transaksion.

Me këtë promocion lejohen bastet minimale prej 0,17 €. Shuma maksimale e toleruar është 3.34 €. Bastet nuk mund të kalojnë këtë shumë përderisa xhiroja është aktive. Pasi të jetë përmbushur xhiroja, bastet e vendosura mund të rriten. Kriptovalutat nuk mund të përdoren me depozita promocionale. Të autorizuara janë format standarde të parasë, duke përfshirë Lekun ose Euron.

Luajtja e Video Sloteve me bonusin 100% 300 €

1000+ lojëra janë të qasshme përmes Bonusit 100% në 22Bet. Kjo përfshin video slotet, tregtarë të drejtpërdrejtë dhe lojëra tavoline nga zhvillues të shquar. Duke regjistruar një llogari dhe duke marrë këtë promocion, ju ofrohet një nivel i gjerë argëtimi për anëtarët e rinj. Ky promocion nuk kufizon jackpotet progresive ose slotet Megaway, që do të thotë se shumica e formave të basteve lejohen përmes 22Bet Casino.

Kur vini bast dhe aktivizoni një lojë bonus, shtyrja e funksionit të lojës është e ndaluar. Kjo vlen për rrotullimet falas, raundet e bonusit, shumëzuesit dhe zëvendësuesit e egër. Kjo do të ndryshojë pasi të jetë plotësuar kërkesa 50x e xhiros. Pas përfundimit, shtyrja e lojërave bonus do të lejohet me lojëra të ndryshme.

Ky promocion nuk zbatohet për kategorinë e bastoreve sportive online, dhomën e pokerit, sallën virtuale të bingos ose kategorinë e esporteve. Për më tepër, ky promocion nuk funksionon së bashku me bonuset e tjera në 22Bet Casino. Ju do të duhet të plotësoni kushtet e këtij promocioni përpara se të kaloni në një bonus tjetër. Vihet re se 22Bet e ka bërë këtë bonus ekskluziv në katalogun e lojërave të kazinosë.

Çfarë nevojitet për të hyrë në bonusin 100% deri në 300 €?

Regjistrimi është i nevojshëm për të hyrë në këtë promocion në 22Bet Casino. Gjatë regjistrimit do të kërkohen dokumente identiteti për qëllime verifikimi. Pas verifikimit të një llogarie, termat dhe kushtet thonë se ky promocion është ekskluziv për një lojtar, adresë shtëpiake ose IP adresë të përbashkët. Shkelja e këtyre kushteve të marrëveshjes do të nxisë anulimin e menjëhershëm të këtij promocioni.

Për më tepër, fondet e llogarisë të marra nga Bonusi prej 300 € do të ngrihen për aktivitete mashtruese. Rekomandohet që të jepni informacionin e saktë dhe të kontrolloni dy herë detajet që keni dhënë përpara se të regjistroheni në çdo institucion bastesh, pasi mund të shmangen çështje të shumta. 

Hot this week
Merrni këtë ofertë sot!
Vetëm 18+ Only, Aplikohen T&K .
Rishikimi Merrni Bonusin

Përmendur në këtë artikull

I aprovuar I aprovuar
I preferuar
I nxehtë I nxehtë
E Re
22BET Casino
9.8
Shpejtësia e Pagesës
1 - 2 ditë
Metodat e Pagesës

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë