MozzartBet Casino Publikon Sfidën Emocionuese të Garave me Slote prej 10,000 €


Gresa Z. - nëntor 18, 2023
10,000 € në çmime në Garën Slot nga Mozzart Casino

MozzartBet Casino fton lojtarët në Garën e Sloteve emocionuese të saj nga 8 Nëntor deri më 7 Dhjetor 2023. Me çmime 10,000 € dhe turne të shumta, pjesëmarrësit mund të shfaqin aftësitë e tyre të slotit dhe të fitojnë shuma të mëdha.

Spektakli i Fundit i Garave me Slote: MozzartBet Casino po zhvillon një Garë të Sloteve emocionuese, duke u ofruar lojtarëve një shans për të marrë pjesë në një ekstravagancë emocionuese 30-ditore të lojërave nga data 8 nëntor deri më 7 dhjetor 2023. Është caktuar një çmim i konsiderueshëm prej 10,000 € për të ushqyer frymën konkurruese midis lojtarëve.

Turneu Kryesor: Një Test i Aftësive

Turneu kryesor me aksione të larta zhvillohet gjatë gjithë garës, duke sfiduar lojtarët për të arritur bastin më të lartë total. Për t'u kualifikuar për çmimet kryesore, pjesëmarrësit duhet të luajnë për të paktën 16 ditë gjatë ngjarjes. Turneu përmban një çmim të përbashkët prej 1,400 €, me 5 lojtarët më të mirë që sigurojnë vendet e tyre në podium. Çmimet variojnë nga 100 € deri në 500 € për vendin e parë.

Turnetë Javore: Sfida të Ndryshme

Përveç Turneut Kryesor, lojtarët mund të përfshihen në turne të ndryshëm javore, ku secili ofron sfida unike dhe çmime në para. Kjo perfshin:

 1. "Start" nga Fazi (Nov. 8 Nën.- Nov. 13 Nën): Nisni garën me Turneun e Fazit, me një fond çmimesh prej 2,000 €.
 2. Habanero's "Pit Stop 1" (14 Nën - 19 Nën)
 3. Amusnet's "Pit Stop 2" (20 Nën - 25 Nën)
 4. Endorphin's "Pit Stop 3" (26 Nën - 1 Dhje.)
 5. Pragmatic's "Pit Stop 4" (2 Dhje.- 7 Dhje)

Turneu "Start": Sfida e Parë

Turneu "Start", ndeshja e parë e Garës Slot, fton lojtarët të konkurrojnë në 20 lojëra slot FAZI. Me një fond çmimesh prej 2,000 €, 40 lojtarët më të mirë do të ndajnë fitimet bazuar në totalin e basteve të tyre të vendosura.

Termet dhe Kushtet

Turnetë e Garës Slot kërkojnë një vlerë minimale rrotullimi prej 0,2 € për të marrë pjesë. Çmimet, që variojnë nga 10 deri në 500 euro, do të shpërndahen në bazë të renditjes së liderëve brenda 72 orëve pas përfundimit të promovcionit. Në rast barazimi, lojtari i parë që arrin rezultatin do të marrë çmimin më të lartë. Mozzart Bet rezervon të drejtën të modifikojë ose të përfundojë promocionet në çdo kohë. Keni parasysh se faqja e Garës Slot nuk është e disponueshme për përdoruesit e Android.

Periudha e Promocionit: 8 Nën. deri më 7 Dhje., 2023..

Struktura e Turneut: Përmbëhet nga Turneu Kryesor dhe pesë Turne Javore.

Kriteri i Fitimit: Shuma më e lartë totale e bastit të vënë në lojërat promocionale.

Bastet e Pranueshme: Çdo bast prej 0,20 € ose më shumë në lojërat promovuese llogaritet në rezultatin total.

Kohëzgjatja e Turneut Kryesor: Nga 8 Nën. në orën 00:00 CET deri në 7 Dhje. në orën 23:59 CET.

Çmimet e Turneut kryesor: 1,400 € në para, të shpërndara në mesin e pesë lojtarëve.

 • Vendi i parë: €500€
 • Vendi i dytë: 350€
 • Vendi i tretë: 250€
 • Vendi i katërt: 200€
 • Vendi i pestë: 100€

Kërkesat për Pjesëmarrje: Lojtarët duhet të luajnë 16 ditë nga periudha 30-ditore e promocionit për t'u kualifikuar për çmimet kryesore.

Turneu "Start" (8 Nën. – 13 Nën.):

 • Çmimi: 2,000€.
 • 40 lojtarët më të mirë do të ndajnë çmimin.
 • Luajtur në 20 lojëra të përzgjedhura slot FAZI.
 • Çmimet variojnë nga 10 € deri në 500 €.

Lojërat e Pranueshme për Turneun "Start": Përfshijnë tituj si Wild Hot 40, Very Hot 5, Wild Joker Hot, Golden Crown, etj.

Shpërndarja e Çmimit: Brenda 72 orëve pas përfundimit të promocionit.

Barazimet në Tabelë: Në rast barazimi, lojtari i parë që arrin rezultatin merr çmimin më të lartë.

Çmimet e Patransferueshme: Fitimet nuk mund të ndryshohen ose transferohen.

Të Drejtat e Operatorit: Mozzart Bet rezervon të drejtën të ndryshojë, të përfundojë ose të refuzojë çdo promocion.

Disponueshmëria e Pajisjes: Faqja e Garës Slot nuk është e qasshme në pajisjet Android.

Një Garë për Çdo Lojtar

Kjo garë slot në MozzartBet Casino u shërben entuziastëve të sloteve të të gjitha niveleve, që nga fillestarët deri tek lojtarët me përvojë. Me gamën e saj të larmishme të lojërave dhe turneve, gara premton një përvojë tërheqëse dhe shpërblyese për të gjithë që përfshihen.

Informacion i Përgjithshëm

Pjesëmarrësit duhet të mbajnë mend se çmimet nuk mund të ndryshohen ose transferohen. Gara Slot ofron një mundësi unike për të testuar aftësitë, për të strategjizuar dhe për t'u larguar me çmime të konsiderueshme në para. Lojtarët inkurajohen të bashkohen në garë dhe të përjetojnë entuziazmin e konkurrimit kundër entuziastëve të tjerë të sloteve. Paçin fat të gjithë pretendentët në këtë garë emocionuese slot në MozzartBet Casino!

Hot this week
Merrni këtë ofertë sot!
Vetëm 18+ Only, Aplikohen T&K .
Rishikimi Merrni Bonusin

Përmendur në këtë artikull

I aprovuar I aprovuar
I preferuar
E Re
Mozzart Casino
9.3
Shpejtësia e Pagesës
1 - 2 ditë
Metodat e Pagesës

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë