Evoplay ka Njoftuar Lancimin e Slotit “The Greatest Catch”


Gresa Z. - maj 21, 2022

Evoplay ka lancuar një slot krejt të ri me temë peshkimi të quajtur sloti “The Greatest Catch” (Kapja më e Madhe), me një kthim të lartë te lojtari dhe veçori zhytëse të Peshkimit dhe Dinamitit.

Evoplay ka një lajm të mirë për fansat e sloteve, pasi zhvilluesi i softuerit ka lancuar një lojë të re të quajtur sloti “The Greatest Catch”. Emri i lojës jep sugjerime të qarta rreth temës dhe lojtarët nuk do të befasohen nga ajo që ka për të ofruar sloti. Lojtarët që rrotullojnë rrotullat do të ndjekin peshkatarin Harry në përpjekjen e tij për të kapur peshkun më të madh në oqean. Sa herë që rrotullat fillojë të lëvizin, lojtarët do të kenë mundësinë të aktivizojnë një nga veçoritë speciale, e cila mund të sjellë fitoren e madhe për të cilën të gjithë shpresojnë.

Tema e Slotit “The Greatest Catch”

Lancimi më i fundit i Evoplay është një slot me pamje fantastike, i optimizuar për pajisjet mobile me grafikë që do të tërheqë lojtarët që vlerësojnë lojërat me tematikë. Rrotullat janë të mbushura pothuajse ekskluzivisht me simbole me një temë të qartë detare, me peshkatarin Harry si protagonist. Lojtarët veprojnë si ndihmës të besueshëm për peshkatarin e vjetër pasi që e ndihmojnë atë të rrotulloj në kapjen e madhe. Simbolet Scatter, Wild dhe Fish ngjallin një lojë standarde tashmë emocionuese dhe mund të hapin rrugën drejt fitimeve të mëdha.

Kur flitet për fitore të mëdha, shuma maksimale që mund të fitohet kur luani slotin “The Greatest Catch” është e barabartë sa 10000 herë basti. Simboli Wild është ai që luan rolin më të rëndësishëm në lojën standarde, pasi mund të zëvendësojë simbolet e tjera tek rrotullat, për të krijuar kombinime fituese. Kur kjo ndodh gjatë rrotullimeve falas, simboli Wild është më i fuqishëm sepse mund të shfaqet në çdo rrotull. Ai gjithashtu aktivizon një bovë dhe kur katër prej tyre aktivizohen, lojtarët marrin dhjetë raunde bonus shtesë.

Shikoni Veçorinë e Peshkimit dhe Dinamitit

Rrotullimet falas veprojnë si një portal për fitimet më të mëdha në lojë, pasi gjatë kësaj faze të lojës aktivizohet veçoria e Peshkimit. Simbolet Wild fuqizohen dhe mund të mbledhin vlerat e simbolit Fish (Peshku) për të rritur fitimet totale kur rrotullat ndalojnë rrotullimin. Në të njëjtën kohë, veçoria e Dinamitit aktivizohet automatikisht sa herë që një rrotullim përfundon pa përsëritje. Kërkesa e vetme që të paktën një simbol Wild të mbetet në rrotulla është që gjashtë ikona të rregullta të zëvendësohen me simbolet Fish.

Ivan Kravchuk, CEO në Evoplay, shprehu entuziazmin e tij për lancimin e fundit të lojës së re. Ai theksoi natyrën zhytëse të lojës, veçoritë e pagesës së lartë dhe përdorimin e motorit të lojërave të klasit botëror Spinential. Lojtarët shijojnë kohët e ngarkimit që janë deri në 10 herë më të shpejta, funksionin e rrotullimit automatik dhe një shirit mobil historik intuitiv që fuqizon lojtarët të monitorojnë performancën e tyre.


Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë