Bonanza e Nëntorit në MozzartBet Casino: 1000 Rrotullime Ditore Falas dhe 2000 € në Shpërblimet e Lojës Aviator


Gresa Z. - nëntor 18, 2023
Lëshimi i Çmimit në Mozzartbet casino

MozzartBet Casino shpall një Nëntor me shpërblime që përfshijnë rrotullime falas ditore në slote të Pragmatic Play dhe lëshim emocionues të basteve falas në lojën Aviator, që arrijnë në një çmim mbresëlënës prej 2,000 €.

Doza Ditore të Rrotullimeve Falas: Slote të Pragmatic Play: MozzartBet Casino po shton emocionet këtë nëntor me një lëshim të çmimit ditor prej 1000 rrotullimeve falas në lojërat slot të Pragmatic Play. Nga data 2 shtator deri më 30 nëntor, lojtarët mund të fitojnë një pjesë prej 50x20 rrotullimesh falas, secila me vlerë 0,20 €. Ky promocion tërheqës i lejon lojtarët të fitojnë çmime të shumta çdo ditë duke luajtur lojëra Pragmatic Play gjatë orareve të planifikuara. Rrotullimet falas do të shpërndahen në lojëra të ndryshme javore, duke përfshirë tituj të njohur si Gates of Olympus, Bigger Bass Bonanza, The Dog House Megaways™ dhe Sugar Rush.

Termet & Kushtet e Promocionit të Rrotullimeve Falas

  1. Promocioni zgjat nga data 2 tetor 2023 deri në 1 dhjetor 2023, duke u zhvilluar çdo ditë nga ora 17:00 deri në orën 3 të mëngjesit të ditës së nesërme.
  2. Lojërat e pranueshme përfshijnë të gjitha lojërat slot të Pragmatic Play, përveç lojërave të Ruletës dhe atyre të tavolinës.

Aviator: Reshjet e Bonuseve me Bollëk

Nëntori sjell më shumë se thjesht rrotullime falas në MozzartBet Casino, pasi lojtarët kanë gjithashtu mundësinë të marrin pjesë në Reshjet e Bonuseve të lojës Aviator. Gjatë gjithë muajit, reshjet e rastësishme të basteve falas do të ujisin llogaritë e lojtarëve çdo ditë në intervale 10-minutëshe. Variacionet e bonusit përfshijnë:

  • Pesëmbëdhjetë herë në ditë, 15 lojtarë do të marrin një reshje pa pagesë me vlerë 0,10 € për lëshim.
  • Pesë herë në ditë, 15 lojtarë do të marrin një reshje falas me vlerë 0,25 € për lëshim
  • Pesë herë në ditë, dhjetë lojtarë do të marrin një reshje pa pagesë me vlerë 0,50 € për lëshim.

Lojtarët duhet të përdorin bastin e tyre falas brenda 20 minutave dhe fitimet mund të transferohen në llogarinë e parave të lojtarit pasi shanset të arrijnë një minimum prej 2.00.

Aviator Game Promotion

Një Muaj me Emocione Non-Stop

Ky Nëntor në MozzartBet Casino është caktuar të jetë një muaj me drithërima dhe emocione non-stop. Me rrotullimet ditore falas në slotet e Pragmatic Play dhe rreshjet bujare të bonusit të lojës Aviator, lojtarët kanë mundësi të bollshme për të fituar shuma të mëdha. Qoftë duke rrotulluar rrotullat e sloteve të njohura ose duke naviguar qiejt në Aviator, ka diçka për çdo lloj lojtari në MozzartBet Casino këtë nëntor.

Hot this week
Merrni këtë ofertë sot!
Vetëm 18+ Only, Aplikohen T&K .
Rishikimi Merrni Bonusin

Përmendur në këtë artikull

I aprovuar I aprovuar
I preferuar
E Re
Mozzart Casino
9.3
Shpejtësia e Pagesës
1 - 2 ditë
Metodat e Pagesës

Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë