A është Kriptovaluta e Ardhmja e Kazinove Online?


Gresa Z. - nëntor 17, 2021

Përse tani aq shumë kazino po ju ofrojnë lojtarëve opsionin për të depozituar dhe tërhequr në kriptovaluta? Shpejtë, tërheqje të sigurta dhe një sistem blockchain që e dëshmojnë se loja është e drejtë.

Bixhozi online ka marr hov gjatë dekadës së fundit, dhe pritet që të bëhet një industri me vlerë 127 miliardë dollarë deri në vitin 2027. Por sikur çdo industri, mënyra e funksionimit të kazinove online po ndryshon në mënyrë të vazhdueshme në bazë të teknologjisë së fundit. Ndërsa kazinotë online kanë pranuar tradicionalisht valutat fiat përmes kredit kartelave, eWallet, transfereve bankare dhe më shumë. Sot shumë prej tyre pranojnë edhe pagesat me kriptovaluta. Në fakt, numri i kripto kazinove po rritet në mënyrë të qëndrueshme.

Përse tani aq shumë kazino po ju ofrojnë lojtarëve opsionin për të depozituar dhe tërhequr në kriptovaluta?

Transaksione të Shpejta

Kur ju tërhiqni në valutën fiat duke përdorur metodat tradicionale të pagesave online, ato zakonisht mund të vonohen për disa ditë në mes të kohës kur ju bëni kërkesën për tërheqje dhe kohës që ju aktualisht pranoni fondet. Me kriptovaluta, transaksionet janë të menjëhershme ose vonohen më së shumti 30 minuta.

Transaksione të Sigurta

Të gjitha kazinotë e licencuara përdorin një masë të sigurisë, zakonisht enkriptimin SSL (secure socket layer) që siguron që informacioni financiar i lojtarëve të mbetet i sigurt. Megjithatë përdorimi i kriptovalutave e rrit edhe më shumë sigurinë, për shkak të natyrën së tyre. Me kriptovaluta, çdo transaksion regjistrohet në blockchain, gjë që e zvogëlon rrezikun e mashtrimit. Ju gjithashtu nuk keni nevojë që të shkruani ndonjë informacion personal financiar në ueb faqen e bixhozit online kur përdorni një metodë pagese me kriptovalutë. 

Lojëra Të Dëshmuara si Të Drejta

Shumë kazino kriptovalutë operojnë mbi premisën e lojërave të dëshmuara si të drejta. Edhe kjo gjithashtu është e lidhur me natyrën e kriptovalutave. Të dëshmuara si të drejta përdorin algoritme me burime të hapura që lojtarët mund të përdorin të testojnë përgjigjen në vendimet e tyre gjatë lojës dhe të vlerësojnë rezultatin. I Lejon lojtarët që të shohin me sytë e tyre që kazinoja nuk bën mashtrime.

Kazinotë Kriptovalutë Do Të Bëhen Së Shpejti Rrjedha Kryesore

Për të gjitha këto arsye, çdo herë e më shumë kazino online po kërcejnë në bandën e kriptovalutave dhe çdo herë e më shumë lojtarë po ashtu. Ato i shohin përfitimet e transaksioneve të shpejta, të sigurta së bashku me lojërat që nuk lë vend për mashtrime. Kazinotë kriptovalutë po bëhen aq të njohura sa që ne nuk do të befasohemi nëse shumica e kazinove do të fillojnë të përkrahin këtë metodë bankare në të ardhmen e afërt.

 

 


Njoftim i Rëndësishëm

Duke vizituar këtë faqe, ju vërtetoni se jeni mbi 18 vjeç dhe po jepni pëlqimin tuaj që ne të vendosim cookie. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit, për të shërbyer reklama ose përmbajtje të personalizuara dhe për të analizuar trafikun tonë. Lexoni më Shumë