Ju lutemi konfirmoni abonimin tuaj të Buletinit

Shumë faleminderit

për abonimin

në buletini tonë!

Për të siguruar privatësinë tuaj,

na duhet që të konfirmoni abonimin tuaj

të buletinit.    

Ky hap është bërë për të ruajtur privatësinë tuaj dhe për të konfirmuar se jeni vërtet të interesuar në nënshkrimin e gazetës sonë. Mos u shqetësoni, ajo do të jetë gati per pak!                                                       

Brenda pak minutash ju duhet të merrni një email në postën tuaj me një link për të konfirmuar pajtimin tuaj në buletinin tonë. Ju lutemi sigurohuni që të klikoni në linkun në email, ose ngjisni atë në shiritin e adresave në shfletuesin tuaj për të përfunduar abonimin tuaj dhe voila - procesi do të jetë i plotë.

 

Faleminderit,

OnlineCasinoReports