Play Euro Millions
Luani tani
Play Euro Millions
Luani tani
URL: playeuromillions.com
Viti i themelimit: 1998
Përpudhshmëria e celularit:

PROFILE

Liçensat: UK
Metodat e pageses: MasterCard, NETELLER, Skrill, Ukash , Visa, giropay
Monedha: GBP, EUR, USD
Gjuha: English
Lojrat e lotarisë: El Gordo, Euro Millions, Loto - French Lottery, Mega Millions, Mega-Sena - Brazilian Lottery, Oz 7 Lotto, Powerball - USA, Super Lotto Plus - California, SuperEnalotto, The National Lottery UK
Tiparet: Instant, Progressive Jackpots
Mbështetje: Email, Live Chat, Phone

Play Euro Millions Rishikimi

Rishikimi i azhurimit të fundit July 6, 2017

Lojtarët nga e gjithë bota duan të luajnë lloto të të Europës preferuar në EuroMillion. PlayEuroMillions u ofron entuziastëve të llotarisë nga e gjithë bota mundësi për të marrë pjesë në argëtimin dhe emocionet që vijnë jo vetëm nga luajtja e llotarisë EuroMillions, por edhe nga emocionet dhe eksitimi për të qenë pjesë e Superdraw EuroMillions.

 

PlayEuroMillions gjithashtu ofron llotaritë emocionuese si në vijim:

 • USA Mega Millions
 • USA Powerball
 • Oz Lotto
 • Oz Powerball
 • SuperEnalotto
 • UK Lottery
 • FranceLotto
 • El Gordo
 • SuperLottoPlus
 • MegaSena
 • EuroJackpot
 • La Primitiva

PlayEuroMillions gjithashtu ofrojnë lojtarëve mundësinë për të luajtur llotaritë të ndryshme të tilla si LoteriaNacionalExtra, Spainish El Nino New Years lotari dhe shumë më tepër.

Regjistrimi

Regjistrimi në PlayEuroMillions është i shpejtë dhe i lirë. Lojtarëve e sapo regjistruar në PlayEuroMillions ju ofrohet Bonus depozitues i dyfishtë. Nëse një lojtar merr ofertën e depozitave të dyfishtë brenda 7 ditëve të para të regjistrimit, depozita e tij e parë do të përputhet duke u dhënë atyre më shumë shanse për të fituar ndonjë prej jackpoteve në dispozicion.

Mundësitë e pagesës:

PlayEuroMillions ka në dispozicion çdo metodë pagese për lojtarët për ti paguar tiketat e tyre. Këto përfshijnë të gjitha kredit kartelat kryesore, Visa, EntroPay, Skrill, AstroPay, Ukash, CashU, Moneta dhe POLi.

Programi i lojalitetit:

Programi i lojalitetit i PlayEuroMillions në PlayEuroMillions me të vërtetë nuk i përmbahet emrit të tij, LottoPoints pasi kjo është pikërisht ajo që lojtarët fitojnë nga ky sistem i jashtëzakonshëm. Çdo herë që një lojtar blen tiketen e tij ose të saj ata do të marrin pikë. Këto pika janë të bazuara në nivel, që do të thotë se sa më shumë që blen një lojtar më shumë pikë që do të marrin. Këto pika janë shpenguar më pas në bonota të cila i jep lojtarit më shumë mundësi për të fituar çmimin e parë.

Mbështetja e klientit

Lojtaret qe kane nevoje per mbeshtetje ose pergjigje te shpejte per ndonjë pyetje mund te dërgojn email suportit  per pergjigje më te shpejt duke perdorur opsionin e bisedes se drejtperdrejte ku do te plotesohen nga perfaqesuesit e sherbimit miqesor dhe profesional te klientit ne gjuhen e tyre te preferuar.

user reviews content goes here

user reviews content goes here

user reviews content goes here

user reviews content goes here

user reviews content goes here


Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE