Craps me para të vërteta

Craps me para të vërteta u lejojnë lojtarëve të online kazinove të përjetojnë emocionet e lojës nga komoditeti i shtëpisë së tyre. Mësoni në cilat janë online kazino me të mira pë të luajturn craps me para të vërteta.

Online craps kazinotë më e mira me para të vërteta

Craps është një nga lojërat më ikonike që gjenden në online kazinotë dhe në lojëra ne kazino konkrete. Craps është një lojë e cila vë theksin në përvojën e lojës. Shumë njerëz mednojn se Craps ështnjë lojë shumë komplekse, por besimi i përbashkët është larg nga e vërteta.

Qellimi i craps është që të bëjë bastet në rezultatin e një palë zare në hedhjen të vetme ose një seri hedhjesh. Çdo lojë e craps fillon me një bast të vendosur para se të hedhen dy zare të cilat ose kalojnë bastin ose nuk kalojnë bast.

Lojtarët mund të vëjn bast njëri kundër tjetrës ose kundër shtëpisë. Lojtari që hedh zare quhet "shooter" (hedhesi). Në secilën lojë craps ka dy raunde, e para është "Raundi i Pikës" i ndjekur nga "Rundi i daljes". Risku i shooter është e vetmja gjë që lojtarët duhet të vendosin. Opsionet e basteve në craps zakonisht lidhen me rezultatin e raundeve. Ndërsa nuk është aq e komplikuar sa mendohet të jetë, craps ka një kurbë të pjerrët të mësuarit dhe rekomandohet që lojtarët të fillojnë të përjetojnë lojën në mënyrën e saj praktike para se të futen në tavolina të craps më para të vërteta.

Craps me para të vërteta është një atrakcion shumë i popullarizuar në online kazinove, me softuerin e sotëm që ofron një eksperiencë emocionuese dhe zbavitëse të ngjashme me ato që gjenden në kazinotë konkrete tokësore. Lista më poshtë përmban disa nga online kazinove më të mira ku lojtarët mund të luajnë craps me para të vërteta.

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE