Ruletë Online

Ruletë Online

Pëjetoni kënaqësin e ruletit në kazinon tuaj të preferuar në internet dhe shikoni sa fun është rrota.

Ruletë ka qenë një zgjedhje e popullarizuar në kazino prej thëmelimit  dhe vazhdon të jetë top lojë edhe tani, në etapën e internetit. Online ruletë është në dispozicion në pothuajse çdo kazino online dhe mundësitë e shumta për bast janë ato që me të vërtetë tërheqin vëmendjen e shumëllojshmërsë lojtarësh.

Historia e Ruletit

Emri në fakt vjen nga mekanika bezike për faktin që përdor një rrotë. Në gjuhën frënge, fjala “roilette” në të vërtetë është një "rrotë të vogël" dhe versioni i parë i lojës u prezantua në vitin 1796. Kishte disa dallime dhe më e rëndësishmja ishte mungesa e hapësirave të gjelbërta. Këto u shtuan më vonë, në fillim të viteve 1800, për t'i bërë ato më të dukshme.

Ruletë evropianejanë ësht me një hapësire të gjelbërt për 0 dhe kjo u krijua në vitin 1843 dhe u bë e njohur në të gjithë Evropën. Versioni me dy hapësira të gjelbëra, i njohur tashmë si Ruletë Amerikane, u krijua në kazinotë në Las Vegasit si mënyrë për të përmirësuar shanset për haus (house).

Si luhët

Mekanika e ruletit është shumë e thjeshtë dhe e vetmja pjesë e vështirë mund të jetë kuptimi i opsioneve të ndryshme të basteve në dispozicion. Këto jan bërë më të lehta për t'u kuptuar duke shikuar në tavolinë me të gjitha pozicionet.

Në fillim të lojës ruletë, lojtarët në tavolinë lejohen të vendosin baste të tyre si dëshirojnë për aq kohë sa ato janë brenda limiteve të tavolinës. Pas kësaj faze, dilleri do të shkojë përpara dhe të tjerr në rrotën dhe gjithashtu ë hedh një top të vogël të bardhë në të. Kur rrota të ndalet, topi do të bjerë në një hapësire, secila prej tyre me numër dhe ngjyr. Numri fitues do të krahasohet me baste dhe pagesat përkatëse do të jepen.

Në kazinotë online, ideja mbetet pëafërsisht e njëjtë, por në vend të një dilleri, e kemi një gjenerator të numrave të rastësishëm dhe një animacion të vogël për të treguar rrotën që rrotullohet përpara paraqitjes së rezultatit.

Përdorimi i strategjive në ruletë

Më parë kemi përmendur se ka dy lloje të ruletit dhe lojtari mund ti përmirësojë mundësit thjesht duke zgjedhur të duhuren. Ruleti evropiane gjithmonë do të ketë shanset më të mira se kushëriri amerikan pasi ka më pak hapësira për shkak të vetëm një zero të gjelbër. Ndërkaq Ruleti Amerikane ka rezultate më të mundshme, ai në të vërtetë ka të njëjtat ritme pagese dhe kjo e bën si zgjedhje më pak të mirë.

Përdorimi i strategjive të rregullta të basteve në baste me paratë mund të jetë gjithashtu një mënyrë e mirë për ti rritur fitimet. Një nga këshilla më të mira në këtë drejtim do të ishte rritja e bastit duke e dyfishuar atë me çdo humbje dhe pastaj ta ktheni atë në shumën fillestare pas një fitoreje.

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE