Online Craps

Online Craps

Craps është ndoshta një nga lojërat më argëtuese dhe emocionuese mund të luajë me vetëm dy zare. Rastësisht, Craps është gjithashtu emri për një humbjeje e hedhjës në lojë.

Në këtë vështrim të përgjithshëm i lojës

 • Këshilla për Craps
 • Historia e Craps
 • Kujdes për...
 • Rregullat dhe kushtet e Craps
 • Bazat e Craps
 • Craps Trivia

Idea e gabuar e lojtarit është besimi dhe strategjia e craps bazuar në besimin se hedhjet e zarit e më hershme ka ndonjë ndikim mbi hedhjen e mëvonshme. Zare, sikur se peshku i arët besohej deri sa shkenca na mësoi ndryshe, nuk ka memorie. Me këtë në mendje, shkoni përpara dhe lexoni rregullat e mëposhtme, termat lidhur me Craps për të shmangur keqkuptime të tilla dhe të mësoni se si të luani lojën.

Baza e Craps

Online Craps është një lojë gjithnjë e më popullarizuar në online kazinotë, me shanset e craps të konsiderueshme krahasuar me lojërat e tjera standarde të kazinosë që janë gjithashtu të bazuara në fat; Avantazhi i shtëpisë është një përqindje e arsyeshme prej 5.72%. Nëse kjo ju ka tërhequr tashmë në lojë përpara ose është arsyeja që ju intereson të mësoni lojën sot, atëher lexoni dhe mësoni bazat për të luajtur Online Craps. Mënyra më e mirë për të përmirësuar aftësitë tuaja për të luajtur craps është të mësoni disa strategji te ndryshme craps dhe zbatimit të tyre gjat lojës.

Pasi këtu ka dy zare në lojë, ka dy raunde në çdo lojë; "Raundi i Pikës" dhe "Dil daljes". Kërkohet të paktën një lojtar në lojë. Me këtë në mendje, ne jemi të gatshëm të hedhim.

Shooter (hedhësi) është personi që hedh zare në kthesën e tij. Lojtarët janë të detyruar të bëjnë bast të linjës së kalimit ose bast i moskalimit. Të fundit fitohën nëse shotter-i rrotullon një 7 ose 11 dhe humbet nëse rezultati është 2, 3 ose 12. Kjo e fundit, ndërkohë, humbet me 7 ose 11 dhe fiton me një 2 ose 3, ndërsa 12 është një fitore e garantuar. Craps është termi për një hedhje të humbur, ndërsa Win është një hedhje fituese, ndonjëherë e quajtur edhe Natyrale.

Shooter-i duhet së pari të vendosë një risk; lojtarët e tjerë bëjn bast kundër shotter-it deri në shumën e riskut që ai ka vendosur. Në disa lojëra, ata qe vëjn baste mund të bëjnë bast kundër njëri-tjetrit ose kundër shtëpisë. Një shooter që fiton mund të vazhdojë me hedhje. Në Craps, lojtarët bastin para kundër kazinosë në rezultatin e një hedhje, ose në një seri hedhjes me dy zare. Opsionet e basteve janë të shumta, dhe shumica e tyre në rezultatin e raundit, që do të thotë pikat ose “seven out” (shtatë jasht), siç do të shpjegohet në vijim. Opsione të tjera të basteve mund të jenë mbi shumën ose një hedhje specifike ose një total përpara se të hudhen nje 7.

Craps Rregullat dhe Kushtet

Craps Online Kazino përfshin dy zare dhe rregullat themelore:

Një hedhje e parë - çdo kombinim i rezultateve të dy zare - të 7 ose 11 është një hedhje fituese. Nëse rezultati i hedhjes është 2, 3 ose 12, ju humbni.

Çdo rezultat tjetër i mundshëm në hedhjen e parë - 4, 5, 6, 8, 9 ose 10 - do të fitojë vetëm nëse hedhja e ardhshme është me vlerë të njëjtë, përpara hedhjes së ardhshme prej 7, e cila do të jetë një hedhje humbëse dhe një fund i raundit.

Sa i përket termeve themelore të Online Craps, ata janë tashmë të njohur për ju. Popullariteti i lojës ka pasur termat e inkorporuara në gjuhën angleze: në hedhje (lucky streak), Crap out (hedhje e Craps ne hedhjen e daljes), Snake Eyes (numri 2) dhe një rul të lartë (një risk i lartë, një numër i madh I bastëdhensit në tavolinë Craps) janë terma të tillë.

Termat më të rëndësishme në Craps online dhe kuptimet e tyre janë:

 • Hedhja e daljes: hedhja fillestae ose e parë e zarës përpara se të vendoset pika. Mund të fitohet nëse rezultati është 7 ose 11. Përndryshe, shuma bëhet pika e shooter-it.
 • Pika: çdo total në hedhjen e parë që nuk është fitore ose humbje, dmth. 4, 5, 6, 8, 9 ose 10.
 • Natyrale: një tjetër term për fitore, një 7 ose 11 i të hedhura fillimisht, hedhja e daljes t.

Termet tjera janë opsionet e mundshme të bastit:

 • Pass Line Bet (Kalimi i lines së bastit): një bast i vendosur para hedhjes e daljes, duke deklaruar se zara do të fitojë ose do të kalojë.
 • Don't Pass Bet (Basti i Moskalimit): bast alternatash në bastin e linjes së kalimit, të vendosur para daljes, duke deklaruar se zare nuk do të kalojë. Me fjalë të tjera, është bast kundër zarës.
 • One Roll Bet (Basti i një hedhje): një bast në hedhjen e ardhshme të vetëm një zare.
 • Hi-Lo: një shembull i opsioneve të shumta bastesh opsionale. Kjo është një bast se hedjan e radhës me zare do të jetë 2 ose 12, rezultati më i ulët ose më i lartë i mundshëm.
 • Insurance Bet (Bast Sigurimi) - Dy ose më shumë baste të bëra për të mbuluar pjesërisht njëri-tjetrin.

Mbani sytë hapur për ...

Aftësi ë vogël është e përfshirë kurë luhët Craps. Theksi është tërësisht në llojet e basteve të vendosura nga lojtari. Seksioni i udhëzimeve do të zgjerohet në opsionet e ndryshme të basteve. Në vijim janë disa gjëra që duhet mbajtur në mend.

Të gjitha bastet kanë një avantazh house në ndeshjen e Craps. House më i ulët e është në kalimin / jo linjë, vij/jo linjë, vendin 6, vendin 8, blej 4 dhe blej 10. (Vizito udhëzuesin Craps për një përshkrim të qartë të secilës opsion bastesh.)

Historia e Craps

Craps originates with the crusades, sometime between the 11th and 13th centuries. It was

Craps i ka fillet me kryqëzatat, diku midis shekujve 11 dhe 13. Loja eshtë ndikua nga francezët në shekujt e ardhshëm, pastaj u bë lojë e vjetër angleze e njohur si Hazard, para se të mbërrinte në New Orleans, Luiziana dhe u përhap nëpër komunitetin afrikano-amerikan në përgjithësi.

Këshilla për Craps

 • Kazino Craps jep një house edge relativisht të ulët me një bast të vetëm.
 • Në internet craps "Shooter-i" është personi i cili hedh zare.
 • Ju jeni në thelb bëni bast në favor të shooter-it apo kundër shooter-it.
 • Ju mund të merrni craps bonusin falas i bërë posaçërisht për craps lojtarët, vetëm sigurohuni që së pari ti lexoni kërkesat e bastit.
 • Çdo raund bastes në Craps fillon me atë që quhet hedhje per dalje.
 • Nëse hedhja e zarës reyulton me 2, 3, 7, 11 ose 12, raundi craps përfundon dhe bastet paguhen në përputhje me lojtarët. Nëse rezulton ndonjë numër tjetër atëherë një "numër pikë" vendoset në lojë.
 • Në craps ka një bast që jep pak mbi 1.4% House Edge dhe kjo mund të bëhet vetëm në fillim të një raundi të ri craps. Quhet "Pass bet" (basti kalimit), dhe do të fitojë në hedhjen e daljes nëse rezulton një 7 ose 11 dhe do të humbas nëse rezulton 2, 3 ose 12.
 • Nëse numri i pikave të craps është vendosur, fitimi do të fitojë të ashtuquajturat "Pass bet". Nëse numri i pikave bëhet në hedhjen e dyt përpara se 7 ose 11, Pss bte i humbet të gjitha.
 • Craps "pass bet" u mundëson lojtarëve të bëjnë bastet e dyfishta të shanseve pa House Edge nëse reuilton "pikë numër" dhe kjo e ul House Edge edhe më poshtë, e cila është një nga baste më të mëdha në lojërat e kazinosë.
 • Zona e shënuar si "Line kalimi" në lojën craps është bast të cilen e bëjn shumica e lojtarëve të craps. Kjo është bast ku ju duhet të filloni dhe rrinë në shumicën e kohës.
 • Online kazinotë janë vendi më i mirë për të mësuar craps para se t'i jepeni një kazino reale konkrete.
 • Online kazinotë janë duke ofruar craps lojra falas ku mund të luani craps dhe lojëra të tjera craps me zare pa rrezikuar ndonjë lekë.
 • Aty ka shumë sisteme craps, shumica e tyre zakonisht nuk funkcionoin, për t’u përmirsuar në lojëra craps lexoni udhëzimet tona craps dhe bashkohuni në një diskutim rreth lojës në forumet tona.
 • Luajni lojë falas flash craps para se të vëni  para të vërteta, eshtë zbavitse, falas dhe e dobishëm për të mësuar se si të luani lojën.

Craps Trivia

 • Natyra e thjeshtë e Craps e bëri atë një lojë popullarizuar në mesin e shumë komuniteteve në Shtetet e Bashkuara, dhe e preferuara të të gjitha kohërave e GIs.
 • Craps ishte njohur më parë si Crabs dhe Crapaud.
 • Emri i personit Kreole-Amerikan i cili solli ndeshjen në Shtetet e Bashkuara është Bernard Xavier Philippe de Marigny de Mandeville. Ai ishte një lojtar I lojërave të fatit, një fisnik i pasur lokal dhe Presidenti i Senatit të Luiziana në vitet 1820.
 • Mellenberg Rolls janë hedhjet e zares që nuk arrijnë të godasin murin larg në fund të kundërt të tavolinës Craps.
 • Në vend që t'u referohemi shtatëshes me emrin e tij për të shmangur disfat, zakonisht quhet Big Red.
 • Frank Sinatra këndon në këngën Luck Be a Lady Tonight sin ë vijim: Një zonjë nuk endet në të gjithë dhomë / dhe fëryn zarët të disa qunave tjerë. Kjo është edhe një referencë për  të etiketuar Craps dhe si një eufemizëm seksual.
 • Craps është një nga lojërat më interesante shoqërore në kazino.

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE