Craps Online falas

Craps Online falas

Gjeni se ku mund të luani lojën më të popullarizuar të zare në online krejtësisht falas. hudhe zaren dhe të shohim nëse ju keni atë që duhet për të fituar.

Luani craps online falas


Lojërat në tavolinë në përgjithësi janë të lehta për t'u luajtur, edhe pse disa prej tyre mund të duken paksa të ndërlikuara në fillim. Craps është krejtësisht e ndryshme, pasi në të vërtetë është më e vështirë për t'u zotëruar se sa duket. Këtu luhen online lojëra falas me craps, duke ndihmuar lojtarët të njihen me rregullat pa rrezikuar të holla. Loja ndodh të jetë shumë popullarizuar, kështu që tavolinat e craps janë të popullarizuara nga lojtarë entuziastë dhe komunikues. Online kazinotë kanë funksione chat që nxisin lojtarët të ndajnë urtësinë e tyre dhe të bashkëveprojnë me kolegët.

Online Craps me pagesë dhe falas kanë një shtyrje që fillon raundin duke hedhur zare dhe vendosjen e linjës së kalimit ose mos kalimit të bast. Gjatë gjithë lojës, lojtarët në tryezë do të marrin hedhjen dhe do të bëjnë të njëjtën veprim. Të dalë dhe elementët e pikave janë thelbësore për secilën raund të craps, me lojtarët që shpresojnë për një 7 ose 11 të natyrshme. 2, 3 dhe 12 njihen si craps dhe ata i detyruan lojtarët të humbasin baste Pass Line (linjës e kalimit).

Numra të tjerë shkojnë me emrin Pika dhe lojtarët do të vazhdojnë hedhjen e zares deri sa të arrijnë pikën ose 7. Në letër, rregullat mund të tingëllojnë pak e komplikuar dhe madje edhe frikësuese për ata që nuk kanë luajtur ndeshjen më parë. Me online craps falas, është shumë më e lehtë për të mësuar lidhje dhe gjithashtu të njihen me mekanikën e lojës kryesore në një mënyrë argëtuese. Ekziston edhe mundësia që lojtarët të shikojnë të tjerët duke luajtue, por kjo e heq lojën e shumë prej natyrës së saj emocionuese.

Kur luajnë craps, lojtarët duhet të njihen me tabelën e veçantë e cila përbëhet nga tre seksione. Njëra është e përkushtuar për bastet e propozimeve, ndërsa dy fushat në anën janë vendi ku kalojnë dhe nuk kalojnë, si dhe vijnë dhe nuk vijnë, mosmarrëveshje, Vendi dhe fusha janë vendosur. Ka bast tjetër që ka pagesa më të larta, por house edge rritet në përputhje me rrethanat dhe ato zakonisht janë një zgjedhje e keqe. Mënyra më e mirë për t'u bindur është duke provuar strategji të ndryshme dhe më pas duke marrë një vendim të arsimuar. Me online craps falas, ju mund të mësoni nga gabimet pa humbur asgjë.

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE