Blackjack online falas

Blackjack online falas

Përmirësoni aftësitë tuaja të Blackjack me lojëra online falas, luaj pontoon, Blackjack klasikë, multi hand blackjack ose blackjack switch online, pa shkarkim.

PLuani blackjack online falas

Classic Blackjack

Classic Blackjack

Insurance available; Surrender not available

Luani tani
Big Five Blackjack

Big Five Blackjack

Min 1; Max 200; Dealer Must Hit Soft 17; 5 decks; No peek

Luani tani
Blackjack Surrender

Blackjack Surrender

Min $1; Max $100; 'Surrender' your hand after the first two cards have been dealt and keep half your stake.

Luani tani

Blackjack Switch

Blackjack Switch

Min $1; Max $100; 6 Decks Las Vegas Rules

Luani tani
Double Exposure Blackjack

Double Exposure Blackjack

Min 1; Max 200; Dealer cards dealt face up

Luani tani
European Blackjack

European Blackjack

Max. 200; 2 decks

Luani tani

High Streak Blackjack

High Streak Blackjack

2 decks; Side bet on multiple wins in a row

Luani tani
Pirate 21

Pirate 21

Min 1; Max 100; 3 simultaneous hands of blackjack

Luani tani
Spanish Blackjack

Spanish Blackjack

8 Spanish card decks

Luani tani

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE