Baccarat Online falas

Baccarat Online falas

Praktikoni aftësitë tuaja në Baccarat dhe kazinotë Baccarat falas. Ne kemi të gjitha variacionet përfshirë Punto Banco, Baccarat Chemin De Fer dhe Baccarat Banque.

Luani Baccarat Online falas

Baccarat u bë i njohur në mbarë botën nga filmat e James Bond-it, por loja ka qenë vërdall për një kohë të gjatë. Ka shumë ngjashmëri me blackjack, kështu që lojtarët inkurajohen të bëjnë kalimin nga një lloj loje në tjetrën. Ata që tashmë janë të përgatitur mirë në artin e lojës së blackjack, nuk do të kenë probleme në zotërimin e lojës së re. Duke thënë këtë, lojëra online baccarat falas janë në dispozicion për të gjithë ata që duan të marrin një kuptim të plotë të këtyre lojërave tavolinë.

Ndërmjet një dhe tetë deka te letrave përdoren dhe deri në 14 lojtarë mund të marrin pjesë në një lojë të baccarat. Letrat shkojnë nga 2 në 9 dhe ashtu si në blackjack, ato kanë vlerë nominale, por pika llogaritet si një dhe dhjetë, gjeku, mbretëresha dhe mbreti janë të gjitha zero. Lojtarët bëjnë bastet e tyre dhe ata bast në bankier, lojtar ose ne lidhje. Rezultati maksimal është nëntë dhe krahasohet me blackjack, nuk ka asnjë mundësi për të shkuar bustin duke shkuar mbi 10. Kjo për shkak se shifra e parë nuk merret në konsideratë.

Kur luani lojën online falas, lojtarët do të njihen me mënyrën se si dilleri lëviz nëpër tavolinë pas çdo raundi. Në fitimin e baccarat, dilleri kthen letrat me fytyrë dhe nuk përdorë më shumë se gjashtë deka në lojë. Bastja në barazim është gjithmonë një vendim i keq, edhe pse lojtarët mund të tundohen ta bëjnë këtë për shkak të pagimit të lartë. House edge është i mire dhe nuka ia vlen te bëhet pagesa.

House edge me i ulët është në dispozicion për ata që bëjn bast në dorën e bankierit përkundër faktit se një tarifë 5% është marrë. Kjo nuk vlen për ata që bien në dorën e lojtarit, gjë që shpjegon pse shumica e lojtarëve preferojnë këtë qasje. Kur luani online falas, në fillim lojtarët mund të shohin se si fitimet e tyre luhaten në bazë të dorës që bastosin vazhdimisht. Në planin afatgjatë, në qoftë se fatja evenson dallimet mes këtyre dy llojeve të bastit duhet të jenë minimale.

Në përgjithësi, baccarat është një lojë që mban një nga skajet më të ulta të house, gjë që e bën atë të preferuar midis lojtarëve të mirë. Shumica e njerëzve bëjnë një kalim të shpejtë nga baccarat falas në lojëra me pagesë, për një shans për të fituar para të vërteta. Disa kazino ofrojnë turne baccarat pa pagesë me mundësi të buy-in.

See also

Po! Dua të di për bonuset ekskluzive, promovimet dhe lajmet

SUBSCRIBE